Merve Dizdar, Ezgi Mola'nın bebeğinin ismini ağzından kaçırdı

Son yıllardaki performansıyla adından sıkça bahsettiren oyuncu Merve Dizdar, dün akşam katıldığı bir ödül töreninde, gazetecilerin yakın arkadaşı Ezgi Mola’nın hamilelik sürecine ilişkin soru sorması üzerine heyecanlı olduğunu söyleyen bebeğin ismini yanlışlıkla ağzından kaçırdı.

MAGAZİN 04.10.2023, 09:36 04.10.2023, 18:26
Merve Dizdar, Ezgi Mola'nın bebeğinin ismini ağzından kaçırdı

Masumlar Apartmanı dizisindeki başarılı performansı ile geniş bir hayran kitlesine ulaşmayı başaran, şimdilerde ise Ömer ile Magarsus dizilerindeki başarısıyla dikkatleri üzerine çeken oyuncu Merve Dizdar, dün akşam katıldığı Afife Tiyatro Ödülleri Töreni öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Dizdar, yakın arkadaşı Ezgi Mola'nın hamilelik sürecine ilişkin çok heyecanlı olduğunu ifade ederken bebeğin ismini de ağzından kaçırdı. Dizdar, ‘‘Teyze olacağım, çok heyecanlıyım. Can, bizim canımız olacak’’ deyince Mola’nın bebeğinin adının Can olduğu öğrenildi.

‘‘Can, bizim canımız olacak’’

Gazete Magazin'e verdiği demeçte teyze olacağı için büyük yaşadığı mutluluk ve heyecandan bahseden Merve Dizdar, "Teyze olacağım, çok heyecanlıyım. İlk defa en yakın arkadaşlarımdan birinin doğumuna şahit olacağım. Bu duygunun tarifi yok. Ne diyeceğimi bilemiyorum ama merakla bekliyoruz. Doğuma az kaldı. Can, bizim canımız olacak. Bize en büyük hediye olacak. Çevresinde hep onu çok seven insanlar olacak’’ dedi.

Merve Dizdar’ın sözleri üzerine basın mensupları ‘‘Bebeğin adı Can mı olacak’’ diye sorunca Dizdar, ‘‘Evet, adı Can olacak ama kim koydu onu bilmiyorum. Onu da Ezgi'ye sorun" şeklinde konuştu.

Yorumlar (0)