"Maske takın" diyenlere ters ters baktı!

Alışveriş merkezinde görüntülenen Merve Boluğur, gazetecilerin "Niye maske takmıyorsunuz?" diye sorması üzerine sinirlendi. 

MAGAZİN 21.10.2020, 11:19
"Maske takın" diyenlere ters ters baktı!

Merve Boluğur, İstinye Park'ta geçtiğimiz akşam objektiflere takıldı. Alışveriş merkezinde maske takmadan gezen ünlü oyuncunun, yeni tip koronavirüs (Covid-19) önlemlerine riayet etmediği fark edildi. 

Basın mensuplarının "Niye maskenizi takmıyorsunuz?" diye sorması üzerine sinirlendiği fark edilen Merve Boluğur, ters ters baktıktan sonra oradan uzaklaştı. 

"Doğuştan mesafem var"

Ünlü oyuncu, sık sık maskesiz görüntülendiği için eleştiri oklarının hedefi haline gelmişti. 

Söz konusu eleştirilere esprili bir dille yanıt veren Merve Boluğur, doğuştan sosyal mesafesi olduğunu, bu nedenle maske takmadığını ifade etmişti.

Ünlü oyuncu, hem mesafeli hem de eğlenceli bir karaktere sahip olduğunu, aradaki dengeyi sağlayabildiğini söylemişti.

Merve Boluğur, kendisine yeni bir şeyler katmak için çaba harcadığını belirtmişti. 

"Lolitayım"

Burak Dayı ile ilişkisini kısa bir süre önce noktalayan Merve Boluğur, kendisine yönelmeye karar verdiğini ve meditasyon yapmaya başladığını kaydetmişti.

Ünlü oyuncu, hissettiklerini Instagram hesabında paylaştığını belirterek, kendisini "lolita" olarak nitelendirmişti.

"Paylaşımlarımı filtresiz yapıyorum"

Instagram hesabındaki paylaşımlarını filtresiz şekilde yaptığına dikkat çeken Merve Boluğur, ilk başta kendisine gelebilecek tepkileri düşündüğünü ancak artık umurunda olmadığını çünkü artık tamamen kendisi gibi olduğunu söylemişti.

Ünlü oyuncu, hiçbir zaman gündem yaratmaya çalışmadığına dikkat çekerek, sadece hayattan keyif almak istediğini ifade etmişti. 

Yorumlar (0)