Kraliçe Elizabeth’in Philip’siz ilk Noel’i: “Bu Noel çok zor"

İngiltere Kraliçesi II. Elizabeth, geleneksel Noel mesajını yayınladı. Videoda, masanın üzerinde yalnız ikisinin fotoğrafının olması ve Kraliçe’nin üzgün hali dikkat çekti. Elizabeth, bu Noel’in çok zor geçtiğini ve Philip’i özlediklerini dile getirdi.  

MAGAZİN 26.12.2021, 10:13 27.12.2021, 09:25
Kraliçe Elizabeth’in Philip’siz ilk Noel’i: “Bu Noel çok zor"

İngiltere Kraliçesi II. Elizabeth, Hıristiyan ülkelerinde gelenek haline dönüşen Noel mesajını yayınladı. Video mesaj yoluyla halkına ve dünya vatandaşlarına seslenen Elizabeth, dikkat çekti. Mutsuz ve üzgün ifadesiyle kameralar karşısına geçen Kraliçe, eşi olmadan ilk Noel’ini kutlamış oldu. 



Edinburg Dükü olan eşi Philip’in 99 yaşında uğurlayan Elizabeth’in şu sözleri, hayata dair ders niteliğindeydi: “Hayat, ilk buluşmaların yanı sıra son ayrılıklardan da ibarettir.” 



“Bu Noel çok zor” 

Elizabeth’in konuşmasından ilgi çeken kısımlar şu şekildeydi: “Noel, sevdiklerini kaybedenler için zor olabiliyor. Bunu, özellikle bu sene daha iyi anlıyorum. Ben ve ailem, Philip’i özlüyoruz. Fakat kendisini ne kadar özlesek de Noel’in tadını çıkarmamızı isteyeceğini de biliyorum. Philip, her durumdan eğlence yaratma kapasitesine sahip biriydi.” 

Yorumlar (0)