Kırmızı Oda oyuncusu Aygün Aydın’dan Hakan Sabancı ifşası!

Son olarak ‘Kırmızı Oda’ dizisinde rol alan genç oyuncu Aygün Aydın’ın sosyetenin yakışıklı Hakan Sabancı ile beraber oldukları iddia edilmişti. Bu dedikoduların ardından Aydın’dan şoke edici bir hamle geldi. Aydın, Hakan sabancı ile sosyal medya üzerinden konuşmalarını ifşa ederek paylaştı. 

MAGAZİN 18.04.2021, 13:27 19.04.2021, 12:25
Kırmızı Oda oyuncusu Aygün Aydın’dan Hakan Sabancı ifşası!

Yarıştığı ‘Bu Tarz Benim’ adlı moda yarışmasıyla adını duyuran ve daha sonra oyunculuk yapmaya başlayan Aygün Aydın’ın, geçtiğimiz Şubat ayında sosyetik playboy Hakan Sabancı ile beraberlik yaşadığı iddia edilmişti.



Konu hakkında uzun zamandır sessiz kalan ikili, yaşanan son olaylardan sonra büyük bir kriz yaşadı. Hakan Sabancı’nın başka kızlara sosyal medya üzerinden beğeni atmasının ardından çileden çıkan Aydın, Sabancı ile konuşmalarını ifşa etmeye karar verdi.



Tüm konuşmaları sosyal medyada paylaştı 

Yaşadığı ilişkiler ve yaptığı çapkınlıklarla her zaman gündemde olan Hakan Sabancı, yaptığı son hareketiyle Aygün Aydın’ı çileden çıkardı. İlk olarak kendi fotoğrafı ve Sabancı’nın beğendiği iddia edilen kızların fotoğraflarını paylaşan Aydın, dikkatini üzerine tutmaya çalıştığını iddia ettiği Sabancı’nın beğendiği kızlarla baş edemeyeceğini belirtti.




Artık pes ettiğini söyleyen Aydın, Sabancı ile olan sosyal medya konuşmalarını ifşa etti. Sosyetenn ünlü ‘playboy’ u Hakan Sabancı’dan ise, konu hakkında bir açıklama gelmedi. Gündemde haberlerin çok yer almasının ardından ise Aygün Aydın, bir hamle daha yaptı. Yaptığı tüm paylaşımları silen Aydın, sessizliğe büründü.

Yorumlar (0)