Kar küreme aracının altında kalmıştı: Jeremmy Renner'dan haber var

Kar küreme aracının altında kalıp ağır bir şekilde yara alan ünlü oyuncu Jeremmy Renner, doğum günü sebebiyle hastaneden yeni bir paylaşım gerçekleştirdi. Uzun bir zamandır tedavi sürecine giren ünlü oyuncu hastane ekibine teşekkürlerini iletti. Renner'ın son durumu ise hayranlarını üzdü.

MAGAZİN 09.01.2023, 13:35
Kar küreme aracının altında kalmıştı: Jeremmy Renner'dan haber var

Marvel Sinematik Evreni'nin süper kahramanı "Hawkeye" rolünü başarılı bir şekilde canlandıran Jeremmy Renner, evinin önünü kapatan karları temizlerken kar küreme aracının altında kalmıştı ve ağır bir şekilde yara almıştı.

Göğüs travması geçirdi

52 yaşındaki yıldız oyuncu ciddi bir şekilde yaralanıp ambulansla hastaneye kaldırılmıştı ve yıldız oyuncunun künt göğüs travması geçirdiği ve aracın bacağının üstünden geçtiği ifade edilmişti.

Doğum gününde sağlık ekibine teşekkürlerini sundu

Uzun bir tedavi süreci başlayan Jeremmy Renner, yeni yaşını hastanede kutladı. Hastanede hastane çalışanlarıyla fotoğraf çektiren oyuncu, sağlık ekibine teşekkürlerini sundu. Oyuncunun bitkin düşmüş hali ise dikkatlerden kaçmadı.

Şehir ofisinden kazaya dair paylaşım

Yaşanan kazaya ilişkin Amerika Birleşik Devletleri'nin Nevada eyaletindeki Washoe İlçesi Şerif Ofisi'nin yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verilmişti:

"1 Ocak 2023, sabah saat 09:00 sularında, Washoe İlçesi Şerif Ofisi Nevada, Reno'daki Mt. Rose Otoyolu bölgesinde ağır bir yaralanmayla neticelenen kazaya müdahalede bulundu. Olay yerine ekipler vardıkları zaman sağlık görevlileriyle koordineli bir şekilde Bay Jeremy Renner'ın sağlık helikopteriyle yerel bir bölge hastanesine nakli gerçekleştirildi. Jeremy Renner, kazada yaralanan tek kişi olarak kayıtlara geçti."

Yorumlar (0)