Hande Ataizi açıkladı: "Ne dedin sen" tokadını neden yedi?

Hande Ataizi, Sevda Demirel'in "Ne dedin sen?" diyerek kendisine tokat attığı olaya ilişkin ilk defa açıklamada bulundu. 

MAGAZİN 23.10.2020, 11:48 23.10.2020, 11:56
Hande Ataizi açıkladı: "Ne dedin sen" tokadını neden yedi?

Hande Ataizi, katıldığı bir programda, Sevda Demirel'in kendisine tokat attığı olaya ilişkin konuştu.

Söz konusu programın banttan çekildiğini yani canlı yayın olmadığını belirten Hande Ataizi, editörler tarafından hazırlanan soruları Sevda Demirel'e sorduğunu ancak karşılık olarak tokat yediğini söyledi.

"Çekime devam etmek zorunda kaldım"

Hande Ataizi, tokat yedikten sonra şok geçirdiğini ve elinin ayağının titremeye başladığını kaydederek, Sevda Demirel'in programdan çıkarıldığını ve kendisinin çekime devam etmek zorunda kaldığını ifade etti.

"Bana yayınlanmayacak dediler"

Kendisine tokat olayının yayınlanmayacağını söylediklerini belirten Hande Ataizi, stüdyoya geçip programı sunmayı sürdürdüğünü, fakat senelerce bunun ceremesini çektiğini kaydetti.

Hande Ataizi, tokat olayının hala yıl dönümünün kutlandığını ifade ederek, bu duruma şaşırdığını söyledi.

"Utanılacak bir şey yapmadım"

Yüz kızartıcı sorular sormadığını ve utanılacak bir şey yapmadığını anlatan Hande Ataizi, Sevda Demirel'e sadece soru sorduğunu ifade etti. Hande Ataizi, aynı şeyin kendi başına gelmesi durumunda asla karşılık vermeyeceğini ve tavrını hiçbir şekilde bozmayacağını belirtti. 

"Reklam amaçlı götürüldüğümü anladım"

Hande Ataizi, şöhreti taşıyamadığı zamanların olduğunu kaydederek, zamanında burnundan bir operasyon geçirdiğini ve herkesten uzak bir yere götürüldüğünü söyledi.

O esnada basın mensuplarının gelmeye başladığını ve endişelendiğini aktaran Hande Ataizi, söz konusu yere reklam amaçlı götürüldüğünü anladığını ifade etti.

"Tuvalet penceresine çıkmak çocukçaydı"

Hande Ataizi, fotoğraflarının çekilmemesi için tuvalet penceresi bulduğunu ve atlamaya çalıştığını kaydederek, çocukça bir şey yaptığını, şimdi olsa kapıdan çıkıp gideceğini söyledi.

"Gençliğin verdiği fevrilikle böyle bir şey yaptım"

Genelevin tuvaletinden çıkarken yakalanmadığını ve yüz kızartıcı bir durum yaşamadığını aktaran Hande Ataizi, mekândaki kişilerin kendisine yaptığı kötülüğü anladığını ve gençliğin verdiği fevrilikle böyle bir şeye kalkıştığını anlattı.

Hande Ataizi, bir gazetecinin bu haber dolayısıyla magazin ödülü aldığını ifade etti.

Yorumlar (0)