Azerbaycan bugün 5. İHA'yı düşürdü!

Azerbaycan silahlı Kuvvetleri, Ermenistan ordusuna ait bir İHA'yı (insansız hava aracı) daha düşürdü. Bugün düşürülen İHA sayısı 5'e yükseldi.

DÜNYA 23.10.2020, 12:03 25.10.2020, 18:39
Azerbaycan bugün 5. İHA'yı düşürdü!

Kahraman Azerbaycan Silahlı Kuvvetleri'nin, işygalci ve terörist Ermenistan'ın kalleş ve katil Ermeni ordusuna ait bir İHA'yı (insansız hava aracı) daha düşürdüğü duyuruldu.

Azerbaycan ve Ermenistan arasında çatışmalardaki durumu ve sahada her iki ordunun konumu ile ilgili fotoğraf ve görüntü kullanarak uluslararası toplumu bilgilendirmeyi sürdüren Azerbaycan Savunma Bakanlığı (ASB), son dakika yaptığı açıklama ile, bugün öğle saatleri dolaylarında bebek katili Ermenistan ordusuna ait bir insansız hava aracının (İHA) Ağcabedi istikameti yönünde keşif uçuşu yaptığı kaydedildi.

Azerbaycan Savunma Bakanlığının (ASB) açıklamasında, Ağcabedi yönünde uçuş yapan Ermenistan'a ait insansız hava aracının Azerbaycan hava savunma sistemleri tarafından vurularak havada imha edildiği belirtildi.

Azerbaycan ordusuna bağlı hava savunma güçleri bugün yerel saatle 03.00 ile 09.00 arasında Ermenistan'a ait 4 insansız hava aracından ikisini havada imha etmiş, diğer ikisini ise teknik araçlar kullanarak sağlam biçimde yere indirilmişti. Azerbaycan Savunma Bakanlığı, hasarsız yere indirilen 2 Ermeni İHA'sına el konulduğunu bildirmişti.

Yorumlar (0)