Hadise'nin kardeşi konuştu: Konuşursam, Türkiye'ye adım atamaz!

Araları açılan Hülya Açıkgöz ve kardeşi ünlü sanatçı Hadise arasında sular durulmuyor. Son olarak Hülya Açıkgöz çok konuşulacak iddialarda bulundu.

MAGAZİN 24.10.2020, 21:43
Hadise'nin kardeşi konuştu: Konuşursam, Türkiye'ye adım atamaz!

Kız kardeşi Hadise’yle geçtiğimiz sene arası açılan Hülya Açıkgöz, Instagram üzerinden yaptığı bir soru cevap etkinliğinde Hadise’yle arasındaki son duruma ilişkin bilgi verdi.

Hadise’yle mahkemelik olan Açıkgöz, sosyal medya üzerinden kendisine iletilen cevap ile kafaları karıştırdı.

Hülya Açıkgöz kendisine gelen, “Kendiniz niçin açıkça ifade etmiyorsunuz? Sanki abla kardeşini kullanmış, dolandırılmış izlenimi verildi” sorusuna şu cevabı verdi:

“Doğruları konuşursam Türkiye’ye adım atamazlar”

“Eğer ben doğruları söylersem ekmek paralarında da olur ve Türkiye’ye adımını atamazlar. Milyonları olanlar göstersinler bakalım ne kadar vergi vermişler. Vergiden çalan biri herkesten çalmayı da bilir. Neyse kitap yazabilirim.”

Hülya Açıkgöz ve hadise arasındaki kavga

Uzun bir zamandır kardeşi Hadise’nin menajerliğini üstlenen Hülya Açıkgöz, Hadise tarafından haksız kazanç elde etmekle suçlanmıştı.

Açıkgöz iddiaları yalanlayıp Hadiseyle olan fotoğraflarını sosyal medyadan kaldırmasına ilişkin, “Adı üstünde bu benim profilim. İstediğim fotoğrafları silerim istediklerimi eklerim. Doğru değil mi? Ruhen yeni bir sayfaya ihtiyacım vardı. Büyük bir şeyi arkasında aramayın.” dedi.

Yorumlar (0)