Çarptıktan sonra kayıplara karıştı

Antalya'da bir kadın yolcu, araçtan inip çöp atmak için yol kenarına indiği sırada başka bir araç tarafından çarpılarak ağır yaralandı. Olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi ve yaralı kadın hastaneye kaldırıldı. Polis ekipleri çarpıp kaçan sürücüyü arama çalışmalarını sürdürüyor.

YAŞAM 26.05.2024, 11:50 27.05.2024, 09:47 Melina Ay
Çarptıktan sonra kayıplara karıştı

Kaza, 00.15 sıralarında Antalya’nın Gazipaşa ilçesine bağlı Pazarcı Mahallesi Uğur Mumcu Caddesi 23. Sokak’ta meydana geldi. İddiaya göre, Koru Mahallesi yönünden Uğur Mumcu Caddesi'ne doğru seyir halinde olan 53 AAE 888 plakalı araçta yolcu olarak bulunan Melike A., yol kenarına park eden araçtan inip çöp atmak istedi. Bu sırada karşı yönden gelen bir başka otomobil, 53 AAE 888 plakalı araca ve Melike A.'ya çarpıp olay yerinden kaçtı. Kazada Melike A. ağır yaralandı. Olayı görenler hemen 112 Acil Çağrı Merkezi'ne haber verdi. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralıya ilk müdahale olay yerinde yapıldıktan sonra, sağlık ekipleri tarafından Gazipaşa Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Otomobil tespit edildi

Kazanın yaşandığı cadde üzerindeki iş yerlerinin güvenlik kameralarını inceleyen polis ekipleri, kadın yolcu ve çarpıp kaçan aracın 07 BLV 963 plakalı Volkswagen marka Scirocco olduğunu belirledi. Ekipler, kaza sonrasında kayıplara karışan aracı ve sürücüsünü bulmak için çalışmalara başladı.

Yorumlar (0)