Katliam gibi kaza: 5’i ağır 8 yaralı

Bursa'da meydana gelen kazada çarpışan 2 otomobilden biri dereye uçtu. Kazada 5'i ağır olmak üzere toplam 8 kişi yaralandı ve olay yerinde büyük bir kargaşa yaşandı. Yaralılar hemen hastanelere kaldırıldı.

YAŞAM 26.05.2024, 12:16 27.05.2024, 13:39 Buse Önder
Katliam gibi kaza: 5’i ağır 8 yaralı

Bursa'nın Gürsu ilçesi Serme ve Karahıdır Bağlantı Köprüsü'nde bugün sabah saatlerinde meydana gelen trafik kazasında bir otomobil ile başka bir araç çarpıştı. Henüz nedeni belirlenemeyen kaza sonrasında bir otomobil sulama kanalına uçtu, olay yerinde büyük bir panik yaşandı.

5 kişinin durumu ağır

Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine jandarma, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Jandarma timleri güvenlik önlemleri alırken, sulama kanalında mahsur kalan yaralılar ise teker teker kurtarıldı.

Eren B. (21), Yağmur B. (11), Şenay B. (44), Ali T. (19), Mehmet N. (19) ve ismi belirlenemeyen 3 kişi, olay yerinde yapılan ilk müdahalelerin ardından çevre hastanelere kaldırıldı. Yaralıların 5'inin durumunun hayati tehlikesi bulunduğu bildirildi.

3 trafik kazasında 5 kişi hayatını kaybetti

Son iki günde Bursa'da meydana gelen 3 trafik kazasında ise 5 kişi hayatını kaybederken, 13 kişi de yaralandı. Jandarma, bu son kazayla ilgili olarak tahkikat başlattı.

Yorumlar (0)