Bir ayda aynı aileden 6 kişi koronadan öldü: Tabutu açmışlar!

Rize'de bir ay içerisinde altı ferdini yeni tip koronavirüsten (Covid-19) kaybeden aile, herkesin aşı yaptırması için çağrıda bulundu. Ailenin ilk kaybı olan Burak Genç'in tabutunun açıldığı, bu nedenle diğer aile fertlerinin de yeni tip koronavirüse (Covid-19) yakalandığı ileri sürüldü.

YAŞAM 18.12.2020, 12:10
Bir ayda aynı aileden 6 kişi koronadan öldü: Tabutu açmışlar!

İstanbul'da yaşayan Burak Genç isimli bir vatandaş, bir ay önce yeni tip koronavirüs (Covid-19) sebebiyle yaşamını yitirdi. 24 yaşındaki vatandaş, memleketi Rize'nin Güneysu ilçesinde defnedildi. 

Burak Genç'in yeni tip koronavirüs (Covid-19) sebebiyle tedavi altında olan 49 yaşındaki babası Muhammet Genç de dört gün sonra yaşamını yitirdi. Muhammet Genç'in cenazesi, Burak Genç'in yanında toprağa verildi. 

Burak Genç için düzenlenen cenaze törenine katılım gösteren yakınlarından 12'si yeni tip koronavirüs (Covid-19) semptomları gösterdi. Söz konusu kişilere yapılan yeni tip koronavirüs (Covid-19) testi pozitif çıktı. 36 yaşındaki Bünyamin Genç, 1 Aralık günü hayatını kaybetti. Bünyamin Genç'in 58 yaşındaki babası Ali Genç de 11 Aralık günü yeni tip koronavirüs (Covid-19) sebebiyle hayatını kaybetti. 

Muhammet Genç'in 53 yaşındaki ağabeyi İbrahim Genç de 4 Aralık günü yaşamını yitirdi. Ali Genç'in 53 yaşındaki kardeşi Fatma Genç ise 17 Aralık günü hastanede hayatını kaybetti. 

Fatma Duman'ın kardeşi olan Aysel Peçe'nin de yeni tip koronavirüs (Covid-19) nedeniyle yoğun bakımda yattığı ve durumunun ağır olduğu bildirildi. Fatma Duman'ın eşi olan Muhammet Duman, 36 senelik eşini kaybetmesi nedeniyle çok üzüldüğünü söyledi. 

"Aşı hemen uygulanmalı"

Muhammet Duman, aynı aileden bir ay içerisinde 6 kişiyi kaybettiklerine dikkat çekerek, yeni tip koronavirüs (Covid-19) aşısının hemen uygulanması gerektiğini ifade etti.

Türk milletinin perişan olmaması için dua eden Muhammet Duman, baldızı Aysel Peçe'nin yeni tip koronavirüs (Covid-19) sebebiyle hastanede olduğunu, ondan da kötü bir haber gelebileceğini belirtti. 

Muhammet Duman, yeni tip koronavirüs (Covid-19) aşısını herkesin yaptırması gerektiğini kaydederek, acı kayıpları nedeniyle içinin yandığını, aşıyla beraber insanların rahatlayabileceğini ifade etti. 

"Tabutunu açtılar"

Mustafa Duman, ailede yeni tip koronavirüs (Covid-19) sebebiyle ilk olarak Burak Genç'in vefat ettiğini belirterek, yeğenin ölmesinin ardından tabutun açıldığını ve büyük bir olasılıkla ağabeyi ile yengesinin bu nedenle hastalık kaptığını söyledi.

Yengesinin küçük bir rahatsızlığa sahip olduğunu kaydeden Mustafa Duman, bir süredir yoğun bakım servisinde yattığını ve bu sabah onu da kaybettiklerini ifade etti. 

Mustafa Duman, cenazenin açılmasına tepki göstererek, ailenin perişan olduğunu, yengesinin kardeşinin de yoğun bakımda olduğunu ve onu da kaybedebileceklerini aktardı.

"Çift maske takıyorum"

Çok üzüldüklerini belirten Mustafa Duman, önlem amaçlı çift maske taktığını ve cebinde dezenfektan taşıdığını ifade etti. 

Mustafa Duman, bir aileden altı kişinin vefat ettiğine dikkat çekerek, söz konusu ailenin sönmek üzere olduğunu ekledi.

Yorumlar (0)