Yunanistan'da gündem Fatih Terim: Suyu ısınıyor!

Yunanistan Süper Ligi'nde şampiyonluk mücadelesi veren Fatih Terim'in takımı Panathinaikos, rakibi AEK'in mağlup olduğu haftada Aris'e yenilerek taraftarlarını hüsrana uğratmıştı. Yunan basınına göre kulüp yönetimi, Terim hakkındaki kararını verdi.

SPOR 30.04.2024, 15:39 Hakan Öksüz
Yunanistan'da gündem Fatih Terim: Suyu ısınıyor!

Galatasaray ile yollarını ayırmasının ardından bir süre boşta alan Fatih Terim, 26 Aralık'ta Yunan ekibi Panathinaikos'a imzayı atmıştı. Yunanistan'da inişli çıkışlı bir grafik çizen Panathinaikos'ta teknik direktör Fatih Terim'in suyu ısınıyor.

Aris yenilgisi, bardağı taşırdı

Önceki hafta play-off maçında AEK'e 3-0 yenilen Panathinaikos, pazar günü büyük bir fırsatı tepti. Şampiyonluk yolundaki rakibi AEK'in 4 puan gerisinde 71 puanda bulunan Terim ve öğrencileri, AEK'in PAOK'a 3-2 mağlup olduğu haftada Aris'e 1-0 yenilerek taraftarını hayal kırıklığına uğrattı. 

Panathinaikos Başkanı, Terim'in ipini çekti

Şampiyonluk umutlarını büyük ölçüde kaybeden yeşil-beyazlılarda teknik direktör Fatih Terim'in ayrılık ihtimali konuşulmaya başlandı. Yunan basınına göre Panathinaikos Kulübü Başkanı Giannis Alafouzos, Terim ile yolların ayrılmasını istiyor. 

Panathinaikos tribünlerinden Fatih Terim'e yönelik yükselen tepkilerin ardından baskıyı üzerinden atmak isteyen kulüp yönetiminin, tecrübeli hocayı gönderme kararı aldığı konuşuluyor. 

Fatih Terim'den istifa sinyali

Aris mağlubiyetinden sonra konuşan Fatih Terim, istifa sinyalleri vermişti. Terim, "Bu yenilginin bütün sorumluluğu bende. Hiçbir mağlubiyetin ardından oyuncularımı suçlamadım, suçlamam. Ligi ve sezonu tamamladıktan sonra çok şeyler konuşacağız. Geldiğimde de söylemiştim. Hep beraber oynayacağız, herkes şans bulacak." demişti.

Panathinaikos'un kalan maçları

Yunanistan Süper Ligi'nde Şampiyonluk Grubu'nda mücadele eden 71 puanlı Panathinaikos, 15 Mayıs'ta deplasmanda kendisi ile aynı puandaki PAOK ile karşılaşacak. Terim'in öğrencileri daha sonra 19 Mayıs'ta Olympiakos, 25 Mayıs'ta Aris ile karşılaşacak.

Yorumlar (0)