Fenerbahçe'nin 5 puanı direklerde kaldı!

Liderlik koltuğunda oturan Sivasspor'un 1 puan gerisinde yer alan Fenerbahçe, direkten dönen topları gole çevirmeyi başarsaydı 4 puan farkla lider olacaktı.

SPOR 20.11.2019, 09:53 12.01.2020, 17:04
Fenerbahçe'nin 5 puanı direklerde kaldı!

Sarı-lacivertli takımın bu sezonki en büyük rakibi direkler oldu. Fenerbahçe, Süper Lig’de sezonun ilk 11 haftasında tam 10 kez direkleri bir türlü geçemedi. Bu sebeple 5 puan kaybeden teknik direktör Ersun Yanal ve takımı, 4 puan farkla liderlik koltuğunun sahibi olabilirdi.

Kadıköy’de 1-1 biten karşılaşmanın Trabzonspor maçında Garry Rodrigues, direği aşamadı ve sarı-lacivertliler, muhtemel 2 puanında sahibi olamadı. Deplasmanda 1-0 mağlup olunan Kayserispor maçında da Victor Moses, Luiz Gustavo Vedat Muriç direğe nişanladı ve sarı-lacivertliler puan alamadan döndü.

Fenerbahçe’de bu sezon direkten dönen 10 topun 4’ünün altında Vedat Muriç’in imzası var. Kosovalı futbolcu, Başakşehir, Denizlispor, Konyaspor ve Kayserispor karşılaşmalarında direği geçemedi. Muriç’ten sonra Garry Rodrigues 2, Victor Moses, Gustavo ve Nabil Dirar da bu sezon Süper Lig’de 1’er kez direği geçemedi.

Yorumlar (0)