Küçükçekmece'de korkutan patlama: 2 kişi yaralandı

Küçükçekmece'ye bağlı İnönü Mahallesi'ndeki bir iş yerine ses bombası atan maskeli saldırganlar, geldikleri motosikletle kaçtı. Yaralanan 2 kişinin durumunun iyi olduğu belirtildi.

YAŞAM 26.05.2024, 00:46 26.05.2024, 00:55 Hakan Öksüz
Küçükçekmece'de korkutan patlama: 2 kişi yaralandı

İstanbul Küçükçekmece'de saat 20.15 sıralarında duyulan patlama sesi, İnönü Mahallesi Hakan Caddesi'nde paniğe neden oldu. Kimliği tespit edilemeyen maskeli 2 şahıs, motosikletle dükkanın önüne geldi. Ellerindeki ses bombasını dükkanın içine atan şahıslar, geldikleri motosikletle kaçtı.

İş yerinde hasar meydana geldi

Bombanın patlamasıyla iş yerinde hasar meydana geldi. Patlama esnasında dükkanda bulunan F.S. ile Şafak A'nın yaralandığı kaydedildi. Büyük bir gürültünün koptuğu caddeye ekipler gönderildi.

Yaralıların durumu iyi

Yaralanan F.S'nin tedavisi ayakta yapıldı. Diğer yaralı Şafak A. ise hastaneye kaldırıldı. Yaralıların durumunun iyi olduğu öğrenildi. Polis ekipler, caddenin bir kısmına güvenlik şeridi çekti. Olay yeri inceleme ekipleri, patlamanın yaşandığı dükkana geldi. Şüphelilerin yakalanması için çalışmalara başlandığı belirtildi. 

Yonca Türkmen: "Daha önce de arabamı kurşunladılar"

İş yerinin personeli Yonca Türkmen, "Bombayı attıkları zaman eşim içerideydi. Ölüyordu az kalsın, yere yatarak kurtuldu. Bulsunlar saldırganları. Daha önce de benim arabama kurşun yağdırdılar. Kim oldukları hakkında fikrimiz yok ama canımız tehlikede. Yaralanan müşterim şu an hastanede." ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)