Yıldız oyuncu emeklilik kararı aldı: Arda Güler, futbolcuya veda etti

EURO 2024 sonrası futbol kariyerine nokta koyacağını açıklayan Real Madrid'in Alman futbolcusu Toni Kroos’a bir veda paylaşımı aynı takımda oynadığı milli futbolcu Arda Güler’den geldi.

SPOR 22.05.2024, 10:31 23.05.2024, 09:45 Şeyda Gül
Yıldız oyuncu emeklilik kararı aldı: Arda Güler, futbolcuya veda etti

Real Madrid'in Alman yıldızı Toni Kroos’un sezon sonunda futbol kariyerini noktalayacağını duyurmasının ardından milli futbolcumuz Arda Güler, sosyal medya hesabından takım arkadaşına yönelik bir veda mesajı yayınladı.

Seni tanımak, senden öğrenmek paha biçilemezdi Toni abi

“Seni izlemek, her gün sahada inanılmaz şeyler yaptığınıza tanık olmak ve senden bir şeyler öğrenmeye çalışmak” sözleriyle paylaşımına başlayan Arda Güler, birlikte oynayabildikleri için çok şanslı olduğunu söyledi. Gerçek bir futbol efsanesiyle aynı sahayı paylaşma şansına sahip olduğu için minnettar olduğunu kaydeden Güler, gelecekte Toni ve ailesi için her şeyin en iyisini diledi. “Her şeyin en iyisini hak ediyorsun Toni Abi. Benim için, Real Madrid için ve futbol için yaptığın her şey için teşekkür ederim” ifadelerini kullanan Güler, Toni’yi tanımanın ve ondan bir şeyler öğrenmenin paha biçilemez olduğunu vurguladı.

Luka Modric: Seninle oynamaktan çok keyif aldım

Toni Kroos ile birlikte adını altın harflerle tarihe yazdıran Luka Modric da veda paylaşımı yaptı. “Sevgili Toni, Kelimeleri yazmakta zorlanıyorum. Futbol dünyası efsane futbolcunun vedası için üzgün ve itiraf etmeliyim ki ben de üzgünüm” diyen Modric, Toni ile oynamaktan çok keyif aldığını dile getirdi. Real Madrid'in orta sahasını Toni ile paylaşmanın kendisi için bir onur olduğunu ifade eden Modric, “Seni eşsiz ve özel bir oyuncu yapan niteliklerin var ve artık bir Toni Kroos daha olmayacak” değerlendirmesinde bulundu.

Yorumlar (0)