Elon Musk’ın gizli aşk yaşadığı isim ortaya çıktı

Amerika’nın yüksek tirajlı gazetelerinden Wall Street Journal’a açıklamalarda bulunan gizli kaynaklar, dünyaca ünlü iş insanı Elon Musk’ın gizli aşk yaşadığı ismi açıklayarak, çarpıcı iddialar paylaştılar.

MAGAZİN 25.07.2022, 12:20 26.07.2022, 14:37
Elon Musk’ın gizli aşk yaşadığı isim ortaya çıktı

Wall Street Journal gazetesi, gündemi sarsan yeni bir habere imza attı. Gazeteye konuşan ve isminin paylaşılmasını istemeyen bazı kaynaklar, SpaceX ve Tesla’nın CEO’su Elon Musk’ın, Nicole Shanaban ile gizli aşk yaşadığını iddia etti. 95 milyar dolarlık serveti ile dünyanın en zengin isimleri arasında yer alan Sergey Brin’in eşi ile gizli aşk yaşadığı iddia edilen Elon Musk ise bu söylentileri yalanladı. 

2008’de Elon Musk’a maddi destek sağlamıştı

İddiaya göre eşinin Elon Musk ile ilişkisini öğrenen Sergey Brin, ünlü iş insanı ile arkadaşlığını sonlandırdı. Uzun süre depresyona girdiği iddia edilen Brin, eşinden de boşanma kararı aldı. Sergey Brin ve Elon Musk’ın yakın arkadaşlığı, 2008 yılından bu yana devam ediyordu. 2008’de yaşanan ekonomik krizde maddi sıkıntı içinde olan Elon Musk’a destek olan Sergey Brin, bu hamlesiyle uzun süre konuşulmuştu. Elon Musk ise 2015 yılında Brin’e son model bir Tesla aracı hediye etmişti.

Elon Musk’ın şirketlerine yaptığı tüm yatırımları sonlandırdı

İkili arasındaki gizli ilişkinin ortaya çıkması sonrası radikal bir karar alan Sergey Brin, Elon Musk’ın şirketlerine yaptığı tüm yatırımları sonlandırma kararı aldı. İddiayı duyuran kaynaklar, Brin’in ne kadarlık bir yatırım yaptığını ise açıklamadı. Sergey Brin ile boşanma süreci devam eden Nicole Shanaban, konuyla ilgili sene başında yaptığı açıklamada, “Sergey ve ben önemli bir karar aldık. Dürüstlük içerisinde, onurlu bir şekilde yollarımızı ayırmanın en doğru karar olduğunu düşündük. Bu konuda her iki taraf da son derece anlayışlı davrandı” ifadelerini kullanmıştı. 

Yorumlar (0)