Dilan Polat’ın arkadaşından şoke eden iddia! Tahliye mi olacak?

Dilan Polat’ın arkadaşı Canan Toprak, sosyal medya hesabından bazı iddialar ortaya attı. Polat’ın kendisine zarar verdiğini söyleyen Toprak, “Kolları, yüzü, bacakları her yeri kesik kendini öldürmeye çalışıyor” iddiasında bulundu.

MAGAZİN 02.05.2024, 14:26 Melina Ay
Dilan Polat’ın arkadaşından şoke eden iddia! Tahliye mi olacak?

Dilan Polat’ın arkadaşı Canan Toprak, Polat’ın cezaevinde zor günler geçirdiğini belirterek, kendine zarar verdiğini açıkladı. Sosyal medya hesabından da paylaşımda bulunan Toprak, “Kolları, yüzü, bacakları her yeri kesik kendini öldürmeye çalışıyor” iddiasında bulundu.

“Hayatını yok ettiğini de paylaşın”

Toprak, açıklamalarına “Kimse olayı ilk benden duymadı. Nilda pazartesi günü görüşte annesini o şekilde yara- bere, morluk- şişlik içerisinde görmüş. Çok üzgünüm çok, elimizden hiçbir şey gelmiyor. Her gün magazinde, ‘gülleri, arabalarını’ paylaşıp dilinizden düşürmediğiniz gibi şuan bir insanın hayatını nasıl yok ettiğini de paylaşın. Bizim tek istediğimiz, evlatlarının yanına gelmesi. Süreç artık netleşsin. Ben adalete ilk günden beri inanıyorum, güveniyorum ama artık bu zaman çok fazla değil mi? Beni artık vicdanım kaldırmıyor. Dostumun çığlıklarına kulaklarımı kapatamıyorum” ifadelerini ekledi.

Yorumlar (0)