Eddie Vedder, hayranlarını eve bekliyor

Kısa bir süre evvel 56. yaş gününü kutlayan efsane vokalist Eddie Vedder, Pearl Jam ile 'Gigaton’u piyasaya sürdüğü seneyi solo bir EP çalışması ile kapatıyor.

KÜLTÜR-SANAT 28.12.2020, 01:43
Eddie Vedder, hayranlarını eve bekliyor

90'lı yılların en ünlü grunge gruplarının başında gelen Pearl Jam'in efsanevi vokalisti Eddie Vadder, geçtiğimiz kasım ayında hayranlarının beğenisine sunduğu iki parçalaya eklemeler yaptı. Vedder, kayıtları stüdyo pürüzsüzlüğünde yapmak yerine, hayranlarını evine davet ediyor.

Pearl Jam şarkılarının akustik versiyonları

Eddie Vadder, Bruce Springsteen’in 47 yıl evvel piyasaya sürdüğü 'Greetings from Asbury Park, N.J.' albümünde bulunan 'Growin’ Up' parçasını da cover'ladı.

6 parçadan meydana gelen EP’de, kasım ayında yayımlanan 'Say Hi' ve 'Matter of Time'ın yanı sıra, Pearl Jam'in kült olmuş parçalarından 'Future Days', 'Porch' ve 'Just Breathe'in de akustik versiyonları bulunmakta.

Ünlü vokalist, son solo albümü 'Ukulele Songs’u 2011 yılında piyasaya sürmüştü. Söz konusu süre zarfı boyunca Pearl Jam ile 2 stüdyo albümü oluşturup piyasaya süren Eddie Vedder, 'Twin Peaks' için bir parça hazırlamış ve teklileri piyasaya sürmeye devam etmişti.

Yorumlar (0)