BluTv yeni yılı sürpriz içeriklerle kutlayacak!

Türkiye’nin ilk yerli dijital platformu olan BluTv, yılbaşını akşamını keyifle geçirmek isteyenler için şahane bir içerik hazırladı.

KÜLTÜR-SANAT 26.12.2020, 12:30 26.12.2020, 17:55
BluTv yeni yılı sürpriz içeriklerle kutlayacak!

Yayınladığı içeriklerle tercih edilen ve Türkiye’nin ilk yerli dijital platformu olan BluTv, yılbaşı gecesine özel sürpriz içerikler hazırladı. İlk olarak BluTv, başarılı komedyen Ata Demirer’in sahne etkinliği “Ata Demirer Gazinosu” nu yılbaşında yayınlayacağını duyurmuştu.
Yılbaşı etkinliklerinin yanına sevilen komedi dizisi “Aynen Aynen” in yılbaşı özel bölümü ve İbrahim Selim’in hazırladığı “BOOM by İbrahim Selim” programının yılbaşı özel bölümü, BluTv’de yılbaşı gecesinde yayında olacak. BluTv kapı açılışını 31 Aralık gecesi saat 20.00 olarak duyurdu.  


 

Ata Demirer Gazinosu, Aynen Aynen ve BOOM, yılbaşında BluTv’de!


Ata Demirer, bol güldüren espri içeren ve müzik dolu etinliğiyle yılbaşı gecesine renk katmaya hazırlanıyor. Şarkı aralarında yer alan mizah dolu hikayelerle Demirer, “Ata Demirer Gazinosu” nda, kendine has üslubuyla bir yandan şakalarıyla seyirciye kahkahalar attırıyor, bir yandan da şarkılarıyla, tiyatro sahnesine hoş bir seda getiriyor.



Sevilen oyuncular Nilperi Şahinkaya ve Kerem Bürsin’in rol aldığı “Aynen Aynen” dizisi de yılbaşı için özel bir bölüm hazırladı. Yüksek enerjileri ve uyumlarıyla Nil ve Deniz’in yılbaşında yaşadıkları, bu bölümde yansıyacak. Kadın-erkek ilişkilerini eğlenceli bir dille masaya yatıran sevilen mini dizi Aynen Aynen, kahkaha dolu dakikalar için izleyicisini BluTv’ye bekliyor.



İbrahim Selim’in hazırlayıp sunduğu ve güncel konuları birbirinden ünlü konuklar eşliğinde ele aldığı “BOOM by İbrahim Selim” programı da, yılbaşı için eğlenceli bir bölüm hazırladı. İzleyicinin ilginç bilgilerle kahkaha dolu anlar yaşadığı “BOOM by İbrahim Selim”, sürpriz yılbaşı özel bölümüyle yılbaşı akşamında BluTv’de olacak!
 

Yorumlar (0)