Ümraniye’de vahşet! Tapu anlaşmazlığı cinayetle sonuçlandı 

İstanbul’un Ümraniye ilçesinde bir daire satın alan genç çift, tapunun kimin üzerine olacağı konusunda anlaşmazlığa düştü. Kısa sürede büyüyen tartışmada erkek şahıs, eşini bıçaklayarak öldürdü.

GÜNDEM 30.06.2022, 16:50
Ümraniye’de vahşet! Tapu anlaşmazlığı cinayetle sonuçlandı 

Edinilen bilgiye göre olay, Ümraniye ilçesi Yamanevler Mahallesi’nde meydana geldi. Mahallede bir daire satın alan genç çift, kısa süre içerisinde evlerine yerleşti. Gece saat 23.00 sıralarında tapunun kimin üzerine olacağı konusunda sert bir tartışmaya giren ikilinin sesleri, uzun süre sokak üzerinde yankılandı. 

Polisi arayarak suçunu itiraf etti

Tartışma sırasında öfkesine hâkim olamayan erkek şahıs, mutfaktan aldığı ekmek bıçağı ile eşini öldürdü. Olaydan kısa süre sonra polisi arayarak suçunu itiraf eden zanlı, gözaltına alınarak emniyete götürüldü. Bölgeye gelen sağlık ekipleri de gerçekleştirdikleri incelemelerde genç kadının yaşamını yitirdiğini belirledi. 

“Daha önce böyle bir olay yaşadıklarına şahit olmadık”

Aynı mahallede yaşayan ve konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Emine Arabacı, “Bağrışlar duyuldu, bir süre sonra polis ekipleri de geldi. Biz de polisler görünce sokağa çıktık. Karı koca arasında kavga çıkmış, adam da karısını bıçaklayarak öldürmüş. Bildiğim kadarıyla adam polise telefonda her şeyi anlatmış, itiraf etmiş. Kaçmadı zaten, evde teslim oldu. Kadının cansız bedenini alıp götürdüler. Kendilerini fazla tanımıyordum. En fazla 2-3 kere görmüşümdür. Daha önce böyle bir olay yaşadıklarına şahit olmadık” ifadelerini kullandı. 

“Kavga sırasında sesler tüm sokağa yayıldı”

Bir diğer mahalle sakini Nail Eryılmaz da yaşanan olaya ilişkin görüşlerini paylaşarak, “Kavga sırasında zaten sesler tüm sokağa yayıldı. Uzun süre bağrışlar oldu. Ardından sesler kesildi, polis ekipleri bölgeye geldi. Polis ekipleri gelince zaten herkes o bölgeye yöneldi. Bildiğimiz kadar tapu yüzünden bir anlaşmazlık yaşamışlar. Adam da eline aldığı bıçakla kadını öldürmüş. Evin içinde kadının cesedi olduğunu söylediler. Adam da polisi kendi aramış zaten. Adamı gözaltına alıp götürdüler. Hepimiz çok büyük korku yaşadık, olayı öğrendikten sonra da çok üzüldük. Zaten daha yeni taşınmışlardı. Kimseyle henüz yakın bir ilişkileri yoktu” şeklinde konuştu. 

Yorumlar (0)