Tuğba Özay gözyaşlarına boğuldu: “Ne olur yardım edin canlılar ölüyor” 

Şarkıcı Tuğba Özay, söndürülemeyen yangınlar için isyan etti! Ünlü şarkıcı, “Canımız ölüyor, çiftliğimiz yanıyor, canlılar yanıyor ne olur yardım edin.” diyerek herkese mesaj verdi. Özay bu anları sosyal medya hesabından paylaştı. 

GÜNDEM 29.07.2021, 15:11 29.07.2021, 15:40
Tuğba Özay gözyaşlarına boğuldu: “Ne olur yardım edin canlılar ölüyor” 

Türkiye’de dün gündüz saatlerinde art arda pek çok ilde yangın başladı. Çıkış sebepleri henüz bilinemeyen fakat çeşitli haberlerin yayıldığı yangınlardan Osmaniye, Mersin, Adana ve Antalya’da olanlar hala söndürülemedi. Ünlü şarkıcı Tuğba Özay ise bu anlara sitem eden mesajlarını sosyal medya hesabından arka arkaya yayınladı. “Yanıyoruz ne olur yardım edin!” diyerek yardım çığlıkları atan Özay, “Çiftliğimiz, köyümüz, evimiz yanıyor. Ciğerlerimiz yanıyor.” şeklinde konuştu. 



Sosyal medya hesabından o anları paylaştı 

İlk uçakla Antalya’ya gittiğini belirten Özay, “Manavgat’a yetişmeye çalışıyorum. Çiftliğimiz yanıyor. Daha çok yangın uçağı gelmeli. Lütfen sesimizi duyun.” cümlelerini kurarken ağlamaklı haldeydi. Paylaşımlarında sürekli olarak daha fazla yardım gerektiğini vurgulayan Özay, bir süre sonra hastaneden paylaşım yaptı. “Felç geçirdim. Her yer yangı. Evimiz yandı. Dünden beri destek istiyorum, yalvarıyorum. Ben şu anda bu haldeyim.” ifadelerini kullandı. 



Yangın bir türlü söndürülemiyor 

Türkiye’nin güney kıyıları tamamen orman yangınlarıyla mücadele ediyor. Antalya Manavgat’ta 4 ayrı noktada çıkan yangın ancak 21 saat sonra kontrol altına alınabildi. Fakat sonrasında Akseki’de yine yangın çıktı. AFAD, Manavgat yangını sebebiyle 3 kişinin hayatını kaybettiğini duyurdu. Mahsur kalan 10 kişi kurtarılırken 120’nin üzerinde yaralı bulunduğu öğrenildi.  

Yorumlar (0)