Ankara'daki askeri bölgeye sabotaj girişimi

Polatlı Topçu ve Füze Okulu Komutanlığı'ndaki otları dışardan yakarak kışla içinde yangın oluşturmaya çalışan kişi yakalandı.

GÜNDEM 28.07.2021, 23:25 29.07.2021, 18:17
Ankara'daki askeri bölgeye sabotaj girişimi

Aktarılan bilgiye göre, Polatlı ilçesinde K.Ü.Y. (28) adlı bir şahıs, Polatlı Topçu ve Füze Okulu Komutanlığı'nın güney sınırındaki tel örgülerin arasından kışla içinde bulunan kuru otları tutuşturarak yangın çıkardı. Kışla içerisinde nöbet görevinde olan askerlerin ihbarı üzerine kışladaki itfaiye aracı ve ABB (Ankara Büyükşehir Belediyesi) itfaiye personelleri olay mahalline sevk edildi. İtfaiye personellerinin müdahalesi ile yangın kısa süre içinde söndürüldü.

Çok sayıda suç kaydı

Meydana gelen yangında askeriye içinde bulunan 6 ağacın zarar gördüğü ve yangını çıkaran şahsın kaçmaya çalıştığı esnada yurttaşlar tarafından yakalanarak emniyet güçlerine teslim edildiği belirtildi. Kısa süre içinde yakalanan şahsın birçok suç kaydı olduğu ortaya çıktı.

PKK yanlısı olduğu öğrenildi

Devlet büyükleri adına sosyal medyada sahte hesap açtığı ve devlet büyüklerine hakaret ettiği öğrenilen şahsın terör örgütü PKK yanlısı videolar çektiği, Türk bayrağına küfürler ettiği, son olarak da Polatlı'da bir yeri daha aynı şekilde yakma girişiminde bulunduğu ve yakalandığı belirtildi.

Yorumlar (0)