Siyasilerden bayram namazı sonrasında önemli mesajlar...

Müslüman alemi büyük bir heyecanla beklediği Kurban Bayramı'na kavuşabilmenin mutluluğunu yaşıyor. Ülkenin her yerinde Kurban Bayramı'nın ilk günü bayram namazıyla başladı. Siyasiler de bayram namazıyla güne başlayarak vatandaşların bayramını tebrik etti.

GÜNDEM 09.07.2022, 11:13
Siyasilerden bayram namazı sonrasında önemli mesajlar...

Ülkemizde ve dünyanın dört bir yanında Kurban Bayramı’na kavuşmanın mutluluğu içerisinde Müslümanlar bayram namazını eda etmek için camilere akın etti.

Birçok siyasi de güne bayram namazını kılarak başladı. İşte siyasilerden bayram mesajları…

Fuat Oktay cami çıkışı Kurban Bayramı’nı kutladı

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, bayrama Yozgat’ta girdi. Yozgat Çapanoğlu Büyük Camii’nde bayram namazını kılan Oktay, bayram namazı sonrasında gazetecilerin ve halkın bayramını tebrik etti.

Çevre Bakanı Murat Kurum Konya’da Kurban Bayramı’na girdi

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Konya’da bayram namazının ardından vatandaşların Kurban Bayramı’nı kutladı.

Kurum, yaptığı açıklamada bayramların, dayanışma ve kardeşlik duygularını perçinleyen özel günler olduğunun altını çizdi ve ayrıca bayramda çevre temizliğine dikkat edilmesiyle, belediyelerin gösterdiği kurban kesim alanlarında kesimlerin gerçekleştirilmesi konusunda hassasiyet gösterilmesi gerektiğini vurguladı.

Meclis Başkanı Şentop, Ulaştırma Bakanı Karaismailoğlu ve Bakan Varank İstanbul’da…

Kurban Bayramı’na İstanbul’da giren Meclis Başkanı Mustafa Şentop, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank ve Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismalioğlu, bayram namazı sonrasında gazetecilere lokum ikram ederek vatandaşların bayramını kutladı.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Balıkesir’de bayram namazını kıldı

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, bayrama Balıkesir’de girdi. Bayram namazı sonrasında gazetecilere açıklama yapan Erbakan, “Bayramımızın inşallah problemlerden, sıkıntılardan kurtuluşumuza vesile olmasını Allah’tan niyaz ediyorum.” İfadelerini kullandı.

Yorumlar (0)