Siyasi liderlere "İnce" mesaj: Gelin tartışalım!

Siyasi parti liderlerine televizyon programında tartışma önerisi sunan Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, "Televizyon programlarında yandaş gazeteciler ile muhalefet yanlısı gazeteciler tartışıyor. Bu iş böyle olmaz, siyasilerin tartışması gerekir. Herkes milletin gözü önünde tartışacak."dedi.

GÜNDEM 08.05.2022, 18:53 Hakan Öksüz
Siyasi liderlere "İnce" mesaj: Gelin tartışalım!

Anneler Günü'nde Mustafa Kemal Atatürk'ün annesi Zübeyde Hanım'ın anıt mezarını ziyaret eden Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, önemli açıklamalarda bulundu. Mezarı ziyaret eden vatandaşlarla sohbet eden İnce, siyasi liderlerin halkın önünde tartışması gerektiğini yineledi.

"Ben tartışmaya hazırım"

Daha önce de rakip siyasi partilerin liderlerine "televizyon programında tartışma" önerisini sunduğunu kaydeden İnce, "Ben hazırım. Hangi parti lideri benimle tartışmak isterse orada olurum. İstedikleri kanallara da çıkarım. Televizyon programlarında yandaş gazeteciler ile muhalefet yanlısı gazeteciler tartışıyor. Bu iş böyle olmaz, siyasilerin tartışması gerekir. Herkes milletin gözü önünde tartışacak." değerlendirmesinde bulundu.

"10 sene sonra su problemi çıkacak"

Üniversite öğrencileriyle sürekli sohbet ettiğini belirten İnce, "Kiralarını ödeyemiyorlar. Doğru dürüst beslenemiyorlar bile. Kaldı ki tiyatroya gitmek gibi kültürel faaliyetlerde bulunabilsinler. Türkiye kötü yönetiliyor. İşi bilmeyen adamlar yıllardır başta. Bizim derdimiz gelecek nesillerin ne halde olacağı. Mesela 10 sene sonra çıkacak su probleminden kimse bahsetmiyor." dedi.

Kanal İstanbul gibi hayali projelerin peşinde koşmak yerine gerçek sorunların üzerine eğileceklerini kaydeden Muharrem İnce, üretim probleminin üzerine eğileceklerni söyledi.

Yorumlar (0)