Muharrem İnce, Ramazan alışverişinde: Bunu kuyumcu tartsa daha iyi olur!

Ramazan alışverişine çıkan ve bunu kayıt altına alarak sosyal medya hesabından paylaşan Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, aldığı ürünler için ödediği 1.447 liraya adeta isyan etti. İnce, özellikle domatesin kilogram fiyatını 27.50 lira olarak görmesinin ardından, “Bunu kuyumcu tartsa daha iyi olur” ifadelerini kullandı. 

EKONOMİ 02.04.2022, 15:15 02.04.2022, 15:30
Muharrem İnce, Ramazan alışverişinde: Bunu kuyumcu tartsa daha iyi olur!

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce sosyal medya hesabı üzerinden dikkat çeken bir paylaşımda bulundu. Ramazan alışverişine çıkan İnce’nin kuşbaşına 108 lira, biberin kilosuna 45,99 lira, sucuğa ise 88.70 lira ödemesi gözlerden kaçmadı. Domatesin kilogram fiyatını 27.50 lira olarak fark eden İnce, “Bunu kuyumcu tartsa daha iyi olur” ifadeleriyle mevcut fiyatlara sitem etti. 



“Çok yakıyor çok!”

Alışveriş sonrası açıklamalarda bulunan Muharrem İnce, kendisine verilen fişi saklayacağını ve bir sonraki ay yeniden gelerek enflasyon kıyaslamasında bulunacağını söyledi. Ramazan alışverişini Twitter hesabı üzerinden vatandaşlar ile paylaşan İnce, “Market arabası deyip geçmeyin, çok yakıyor çok!” şeklinde yorum yaptı. 

Toplam tutarı duyunca şaşırdı

Yayımladığı videoda baldan ete kadar pek çok farklı ürünü aldığı görülen İnce’nin market çalışanları ile de sohbet ederek fiyatları sorması dikkatlerden kaçmadı. Aldığı ürünlerin ödemesini yapmak için kasaya gelen İnce, kendisine belirtilen toplam tutarı duyunca kısa süreli şaşkınlık geçirdi. Aldığı ürünlere toplam 1.447 lira ödeyen İnce, bayramdan sonra tekrar geleceğini belirterek marketten ayrıldı. 

Paylaşılan video ile birlikte Muharrem İnce’nin Kudüs hurmasının yarım kilosuna 39, 450 lira, kıvırcığının tanesine 11.99 lira ve kâğıt havlu mendile de 118 liralık ödeme yaptığı kayıtlara geçmiş oldu. 

Yorumlar (0)