MSB: 1 asker şehit oldu

MSB (Milli Savunma Bakanlığı), Irak'ın kuzeyindeki Pençe Kilit Operasyonu bölgesinde, İstihkam Uzman Çavuş İbrahim Han'ın EYP (el yapımı patlayıcı) patlaması neticesinde şehit düştüğünü açıkladı.

GÜNDEM 12.10.2022, 22:40 13.10.2022, 17:16
MSB: 1 asker şehit oldu

Bakanlık tarafından gerçekleştirilen açıklama doğrultusunda, "Pençe Kilit Operasyonu bölgesinde, bölücü terör örgütü PKK mensupları tarafından konumlandırılan EYP'nin infilak etmesi neticesinde yaralanarak hastaneye kaldırılan kahraman silah arkadaşımız İstihkam Uzman Çavuş İbrahim Han, gerçekleştirilen bütün müdahalelere karşın kurtarılamayarak şehit düşmüştür. Bizleri derin bir üzüntü ve acıya boğan bu olayda yaşamını yitiren aziz şehidimize Allah'tan rahmet, acılı ailesine, TSK (Türk Silahlı Kuvvetleri) ile asil Türk milletine sabır ve başsağlığı temenni ederiz." denildi.

Akar ve Güler'den taziye mesajı

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar tarafından yayımlanan taziye mesajında, "Kahraman askerimize, şahsım ve MSB mensupları adına Allah'tan rahmet, acılı ailesine ve asil Türk milletine sabır ve başsağlığı temenni ederim." ifadelerine yer verdi.

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler de taziye mesajı yayımladı.

Yorumlar (0)