"Koronavirüse delikanlılık dayanmaz!"

Yeni tip koronavirüsü (Covid-19) atlatan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, günde 18 saat çalışan biri olduğu için dayanıklı olduğunu düşündüğünü ancak hiç de öyle olmadığını belirterek, "Koronavirüse delikanlılık dayanmıyor." yorumunda bulundu.

GÜNDEM 16.11.2020, 14:25
"Koronavirüse delikanlılık dayanmaz!"

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 31 Ekim günü Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, yeni tip koronavirüs (Covid-19) test sonucunun pozitif çıktığını duyurmuştu.

Bakan Soylu, eşinin ve kızının da yeni tip koronavirüse (Covid-19) yakalandığını ve tedavi sürecine hastane ortamında devam edeceklerini ifade etmişti.

Soylu, 5 Kasım günü hastaneden taburcu olmuş, bir süre dinlenme şartıyla tedavi sürecinin evde devam edeceğini belirtmişti.

"Nefes aldığınız için şükrediyorsunuz"

Evde tedavi süreci sona eren Soylu, yeni tip koronavirüse (Covid-19) yakalanıldığı zaman insanın nefes almaya bile şükrettiğini ifade etti. 

"Kendinize fazla güvenmeyin"

Soylu, bir günde 18 saat çalıştığını, bu nedenle dayanaklı olduğunu ve yeni tip koronavirüsün (Covid-19) kendisine dokunmayacağını düşündüğünü ancak hiç de öyle olmadığını söyledi. 

"Koronavirüse delikanlılık dayanmıyor." diyen Soylu, hiç kimsenin kendisine bu konuda fazla güvenmemesi gerektiğine dikkat çekti. 

"Günde 5-6 il değiştirebilmeme rağmen..."

Soylu, bir günde 4-5 saat helikopter ile seyahat edebildiğini, ayrıca bir günde 5-6 il değiştirebildiğini hatırlatarak, buna rağmen yeni tip koronavirüsün (Covid-19) kendisini bile yere serdiğini aktardı.

Vatandaşlara çağrıda bulunan Soylu, maske, mesafe ve temizlik tedbirlerine mutlaka dikkat edilmesi gerektiğini söyledi. 

Yorumlar (0)