Gülşen ev hapsinde, vokalistler İzmir'de sahnede!

Şarkıcı Gülşen'in ev hapsinde tutulması, konser maratonunun devam etmesine engel olmadı. Daha önce planlanan Gülşen konseri, dün akşam İzmir'de yapıldı. Konserde sahneye çıkan Fatma Gaye Biçer ve Sinem Akkaya, seyircileri coşturdu. Vokal ekibi "Size Gülşen'in sevgisini getirdik." dedi.

GÜNDEM 04.09.2022, 10:16 04.09.2022, 10:32 Hakan Öksüz
Gülşen ev hapsinde, vokalistler İzmir'de sahnede!

Önceki günlerde tutukluluğu ev hapsine çevrilen şarkıcı Gülşen'in daha önceden planlanan İzmir konseri dün akşam yapıldı. Ev hapsinde bulunan Gülşen yerine Fatma Gaye Biçer ve Sinem Akkaya sahneye çıktı. Gülşen hayranları, "Yurtta Aşk Cihanda Aşk" şarkısı ile başlayan konsere büyük ilgi gösterdi. Sahneye çıkan vokal ekibi, seyircilere hitaben, "Size Gülşen'in sevgisini getirdik." ifadelerini kullandı.

Olayın geçmişi

Şarkıcı Gülşen, nisan ayında verdiği bir konserde imam hatiplilere yönelik kullandığı ifadelerden dolayı hedef tahtasına oturtuldu. Arkadaş ortamında yapılan bir espriyi sahnede tekrarlayan Gülşen, bir dostuyla ilgili "İmam hatip mezunu, sapıklığı da oradan." ifadelerini kullandı. Gülşen'in bu sözleri aylar sonra gündeme getirildi, sosyal medya ikiye bölündü.

1 yıldan 3 yıla kadar hapsi isteniyor!

"Halkı kin ve düşmanlığa tahrik" suçlamasıyla hakkında soruşturma başlatılan Gülşen Çolakoğlu, 25 Ağustos'ta tutuklandı. Avukat Emek Emre'nin itiraz dilekçesini inceleyen İstanbul 27. Asliye Ceza Mahkemesi, şarkıcı Gülşen'in tutukluluğunun ev hapsine çevrilmesi kararını verdi. Hazırlanan iddianamede ünlü şarkıcı hakkında 1 yıldan 3 yıla kadar hapis cezası talebi yer aldı.

Yorumlar (0)