Denizli’de kayıp 2 genç: Vahşi cinayette tüyler ürperten detaylar ortaya çıktı

Denizli’de kaybolduktan 5 gün sonra 30 metrelik su kuyusunda ölü olarak bulunan iki gencin öldürüldüğü korkunç cinayetin detayları açığa çıktı.

GÜNDEM 15.06.2022, 09:45 15.06.2022, 12:13
Denizli’de kayıp 2 genç: Vahşi cinayette tüyler ürperten detaylar ortaya çıktı

Acıpayam ilçesinde ikamet eden 17 yaşındaki İsmail Yalçın, 9 Haziran günü akşam saatlerinde annesi Asuman Yalçın'ı telefonla arayarak harçlık istedi. 20 lira harçlık alarak babasına ait araçla evden çıkan İsmail Yalçın, Serinhisar ilçesinde yaşayan 19 yaşındaki Hasan Akköse ile buluştuktan sonra bir daha eve geri dönmedi. En son görüştüğünde kendisine “Arabayı yıkıyorum baba” diyen oğluyla bir daha irtibat kuramayan baba Adnan Yalçın, jandarma karakoluna ulaşarak kayıp başvurusu yaptı.

Telefonun arama düğmesine gizlice basmış

Jandarma tarafından arama başlatılan gençlerin kullandığı aracın Serinhisar ilçesi Yenice Mahallesi’ndeki ormanlık bölgede terk edilmiş bir halde bulundu. Kayıp gençlerden Hasan Akköse'nin öldürülmeden dakikalar önce cep telefonunun arama düğmesine gizlice basıp, kız arkadaşına Mustafa A.’nın ismini söylediği belirlendi. Akköse’nin aynı zamanda akrabası olan Mustafa A.’nın isminin söylemesi üzerine olayla alakalı olduğu belirlenen 8 şüpheli gözaltına alındı.

Biri başından diğeri ise sırtından vurulmuş

Verilen ifadeler doğrultusunda otomobilin bulunduğu alana 10 kilometre mesafedeki Serinhisar ilçesine bağlı Cumhuriyet Mahallesi’ndeki kullanılmayan su kuyusunda arama çalışmaları başlatıldı. İçerisine toprak ve taş atılarak dibinin kapatıldığı tespit edilen su kuyusunda iş makineleriyle gerçekleştirilen çalışmalar, geçen 45 saatin sonrasında bu sabah acı haberle sonlandı. İlk bakışta tanınamayacak durumda olan gençlerden ilkinin cansız bedenine 03.30, diğerininkine ise 05.30 sularında ulaşıldı. Gençlerden birinin kaçmaya çalışırken sırtından diğerinin ise yakın mesafeden başından vurulduğu belirlendi. Mustafa A. ile beraber 7 şüphelinin tutuklandığı soruşturmada, yaşamını yitiren Hasan Akköse ve İsmail Yalçın’ın cenazeleri Pamukkale Üniversitesi Hastanesi morguna götürüldü.

Uzaktan akrabası tarafından öldürüldü

Kaybolduktan 5 gün sora ölü olarak bulunan Hasan Akköse ve İsmail Yalçın’ın katili olduğu öne sürülerek tutuklanan ve aynı zamanda Hasan Akköse’nin uzaktan akrabası olan Mustafa A. Cinayeti işlediğini kabul etti. Kurbanlarla arasında alacak verecek meselesi yüzünden tartışma olduğunu söyleyen Mustafa A. cinayetin detaylarını anlattı.

Cinayetin detayları kan dondurdu

Hasan Akköse ve İsmail Yalçın ile geçtiğimiz hafta perşembe akşamı ormanlık bölgede buluşan Mustafa A., tartışma yaşadığı gençleri tüfekle öldürdükten sonra olay yerinden ayrıldığı belirtildi. Şahsın bir gün sonrasında emanet aldığı bir otomobille yeniden olay yerine gelerek bagaja koyduğu cesetleri su kuyusuna attığı iddia edildi. Bir yakıt istasyonunda temizlediği aracı sahibine teslim eden şüphelinin, tiner ve benzin dökerek kuyuyu ateşe vermeye çalıştığı ancak çok derin olan kuyuda yeterli oksijen bulunmaması sebebiyle cesetlerde yanık oluşmadığı belirlendi. Yakma girişimi başarısız olan zanlının, daha sonra anlaştığı 8 şüpheliyle bölgeye dönerek, su kuyusunun içerisini toprak ve taşla doldurttuğu belirtildi.

Yorumlar (0)