Denizli’de kan donduran olay! Kuyuya atıp öldürdüler

Denizli’de 5 gündür kayıp olan 17 yaşındaki İsmail Yalçın ve 19 yaşındaki Hasan Akköse’nin cansız bedenleri, bir kuyunun içinde bulundu. 

GÜNDEM 15.06.2022, 09:25 15.06.2022, 09:31
Denizli’de kan donduran olay! Kuyuya atıp öldürdüler

Acıpayam ilçesinde ailesi ile birlikte yaşayan 17 yaşındaki İsmail Yalçın, 9 Haziran Perşembe günü babasının arabasını alarak evden ayrıldı. 19 yaşındaki arkadaşı Hasan Akköse ile buluşan Yalçın’ı merak eden ailesi, kendisini arayarak durumunu sordu. Gerçekleştirilen son telefon görüşmesinde babasına arabayı yıkadığını söyleyen Yalçın’dan bir daha haber alınamadı. 

Kuyuya atılmadan önce kız arkadaşını aradı

Gece boyunca eve dönmeyen oğlundan endişelenen baba Adnan Yalçın, jandarma karakoluna giderek ihbarda bulundu. Alınan ihbar üzerine bölgede geniş çaplı arama çalışması başlatıldı. Kayıp 2 gencin son olarak Hasan Akköse’nin akrabası olan M.A. ile görüştükleri tespit edilirken, çarpıcı bir detay da ortaya çıktı. Arkadaşı İsmail Yalçın’la birlikte kuyuya atılmadan önce Hasan Akköse’nin kız arkadaşını gizlice telefonla aradığı ve M.A.’nın ismini verdiği öğrenildi. 

Gençlerin cansız bedeni, 30 metre derinlikte bulundu

5 gündür kayıp olan gençleri arayan jandarma ekipleri, çalışmaları bölgede bulunan kuyu ve çevresinde yoğunlaştırdı. Kuyudaki 45 saatlik çalışmanın ardından 30 metre derinlikte 2 gencin cansız bedeni bulundu. Gençlerin kullandıkları araç ise kuyuya 10 kilometre uzaklıkta tespit edildi. Akköse ve Yalçın’ın cansız bedenleri, morga kaldırılmak üzere Pamukkale Üniversitesi Adli Tıp Kurumu’na sevk edildi. 

7 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi

Kuyuda cesetlerin bulunması sonrası şüpheliler M.A. ve beraberindeki 8 kişi yakalanarak gözaltına alındı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan şahıslar, ardından adliyeye sevk edilerek mahkeme karşısına çıkarıldı. Mahkeme kararıyla M.A. da dâhil olmak üzere toplam 7 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi. 2 kişi ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Yorumlar (0)