Cumhurbaşkanı Erdoğan ABD'de

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Amerika Birleşik Devletleri (ABD) Ticaret Odası, Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu ve Türkiye-ABD İş Konseyi tarafından gerçekleştirilen Yuvarlak Masa Toplantısı'na katıldı.

GÜNDEM 13.11.2019, 07:29 13.11.2019, 11:02
Cumhurbaşkanı Erdoğan ABD'de

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ABD (Amerika Birleşik Devletleri) Ticaret Odası, Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu ve Türkiye-Amerika Birleşik Devletleri İş Konseyi tarafından Willard Hotel'de gerçekleştirilen Yuvarlak Masa Toplantısı'na iştirak etti.

ABD Başkanı Donald Trump'ın daveti üzerine Washington'da bulunan Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katıldığı toplantının gerçekleştirildiği Willard Hotel'de ve etrafında olağanüstü güvenlik önlemleri alındığı görüldü.

Basına kapalı gerçekleştirilen toplantıya Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar, Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, İletişim Başkanı Fahrettin Altun ve Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın da hazır bulundular.

Yuvarlak Masa Toplantısı'na aralarında Pepsico, Google, UPS, Hilton, The Coca Cola Company, GE, Citi, Uber, THY, Limak, TAV, Borusan, Kale Group gibi şirketlerin temsilcileri ve Türkiye Varlık Fonu, Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu, Nasdaq ve Amerika Ticaret Odası gibi kuruluşların temsilcileri de katıldılar.

Yorumlar (0)