Antalya’da sözleşmeli er, kadın polis memurunu bıçakladı 

Antalya’ya izne gelen sözleşmeli bir er, bir süre takip ettiği kadın polis memurunu bıçakladı. Memurun çığlıklarını duyan vatandaşlar, sözleşmeli eri yakalayarak önce darp etti sonra da olay yerine gelen polise teslim etti.  

GÜNDEM 13.12.2021, 11:21 14.12.2021, 11:05
Antalya’da sözleşmeli er, kadın polis memurunu bıçakladı 

Antalya’nın Muratpaşa ilçesinde yaşanan olayda, Hakkari’de görev yapan 26 yaşındaki sözleşmeli er Abdullah Ç., izin için Antalya’ya geldi. Daha önceden tanıdığı iddia edilen Antalya İl Emniyet Müdürlüğü Aile İçi ve Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Büro Amirliği’nde görev yapan Leyla S.’yi önce bir süre takip etti. Ardından tenha olduğunu düşündüğü yerde polis memurunu bıçaklamaya başladı. 
 


Karın bölgesinden sayısızca kez bıçaklandı 

Karın bölgesinden sayısızca kez bıçaklanan Leyla S., çığlıklar atmaya başladı. Vatandaşların çığlıkları duyacağını anlayarak koşarak olay yerinden uzaklaşmak isteyen Abdullah Ç., halk tarafından yakalanıp darp edildi. Vatandaşlardan 112’ye haber verirken aynı zamanda sözleşmeli eri de darp ettiği görülüyor. 



Polis memuru ağır yaralandı 

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Karnından aldığı darbeler sonucunda ağır yaralanan Leyla S., olay yerindeki ilk müdahalenin ardından Atatürk Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.  

Vatandaşlar tarafından darp edilen Abdullah Ç. ise polis ekiplerine teslim edildi. Olay yerinde yapılan incelemede bıçak, kaldırımın üstünde bulundu ve incelenmek üzere Leyla S.’nin tabancasıyla birlikte emniyete götürüldü. Sözleşmeli er, sağlık kontrolünden geçirildikten sonra sorguya alındı.  

Yorumlar (0)