Fenerbahçe: Hak edilmeyen bir şampiyonluk daha yazıldı tarihe

Galatasaray'ın şampiyonluğunun ardından Fenerbahçe’nin sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda “Hak edilmeyen bir şampiyonluk daha yazıldı tarihe” denildi.

SPOR 26.05.2024, 23:26 28.05.2024, 13:14 Şeyda Gül
Fenerbahçe: Hak edilmeyen bir şampiyonluk daha yazıldı tarihe

Fenerbahçe’nin sosyal medya hesabından Galatasaray'ın şampiyonluğunun ardından göndermeli bir açıklamada bulunuldu. Kayrılanın rolünü iyi oynadığı ve sorumluların parçası olduğu ifade edilen açıklamada, “Bugün, Hak edilmeyen bir şampiyonluk daha yazıldı tarihe, Bugün, Bir kez daha gururla üzüldü milyonlar” değerlendirmesinde bulunuldu.

Seni sen yapan değerlerinle çok yaşa, emeklerine minnettarız Fenerbahçe

“Büyük emek, Sonsuz inanç, Son ana dek mücadele! Milyonların umudu ve dualarıyla! Fenerbahçe formasını sırtında taşıyan takımımıza sesleniyoruz; Minnettarız mücadelenize, gurur duyuyoruz alın terinizle” denilen açıklamada, Fenerbahçe’nin tarih boyunca sayısız maçta hakkının yendiği ifade edildi. Yarışlardan koparıldıkları kaydedilen açıklamada, sayısız kez son maçta gözyaşları ile en acı duyguyu öğrendiklerini dile getirdi. “Biliyoruz, Şampiyonluklar değil seni sevme sebebimiz, Bizim sevgimiz tarifsizliklerin ötesinde, Aidiyetimiz açığa çıkar en zor günde, Mücadele ise en önde, Savunmaksa Fenerimizi, yorulmak nedir bilmeden” ifadelerine er verilen açıklamada, bugün bir kez daha rekorları alt üst ettiklerini kaydedildi. Açıklamada, Trabzon'da, Rams Park'ta her şeye rağmen galip gelerek Şampiyonluğu kimin hak ettiğini herkesin gördüğü belirtildi.

Bir kez daha gururla üzüldü milyonlar

“"Kayrılan" rolünü iyi oynadı, Sorumlular parçası oldu! Bugün, Hak edilmeyen bir şampiyonluk daha yazıldı tarihe, Bugün, Bir kez daha gururla üzüldü milyonlar” ifadelerine yer verilen açıklamada, bugün Fenerbahçe’nin adıyla, armasıyla, formasıyla, yine kalplerde ve dillerde olduğu vurgulandı. Üzüldüğün gün öğrendiklerinle mücadeleye devam edilmesi gerektiği vurgulanan açıklamada, seni sen yapan değerleri kucaklayıp yarınlara inanmaları gerektiği kaydedildi. “Sonsuza dek yaşa Fenerbahçe, Her başarını alın terin ve hakkınla kazandığın için… Yaşa Fenerbahçe, Milyonlarca taraftarınla inandığın, kenetlendiğin için… Ve bir kez daha gurur duy Fenerbahçeli” denilen açıklamada, bu onurlu Fener'in parçası olduğun, gerçekleri en iyi sen bildiğin için Büyük Taraftar’a sonsuz teşekkürler sunuldu.

Yorumlar (0)