12 iş yerini kurşunlamışlardı: 11 şüpheli yakalandı

İstanbul'da 28 Mart ile 3 Nisan tarihleri arasında meydana gelen 12 işyerinin kurşunlanması olayıyla ilgili olarak gerçekleştirilen "Mahzen-25" operasyonları kapsamında 11 şüpheli gözaltına alındı.

GÜNDEM 05.04.2024, 09:32 06.04.2024, 09:19 Buse Önder
12 iş yerini kurşunlamışlardı: 11 şüpheli yakalandı

İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, Bahçelievler, Zeytinburnu ve Sultangazi İlçe Emniyet Müdürlükleri ile işbirliği içinde gerçekleştirdiği operasyonlarda, şehirlerin huzurunu bozan ve iş yerlerine saldıran suç örgütlerine karşı önemli bir darbe vurdu.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya platformu X üzerinden yaptığı açıklamada, "Aziz Milletimizin Bilmesini İsterim ki; Şehirlerimizin huzurunu bozan, iş yerlerini kurşunlayan ve bu maşaları yönlendiren her kim olursa olsun tek tek yakalayıp adalete teslim etmeye kararlıyız. Bizden kaçamayacaklar" ifadelerini kullandı.

12 iş yerini kurşunlamışlardı

Operasyonlar neticesinde 12 iş yerinin kurşunlanması olayına karıştığı tespit edilen şüpheliler, eylemlerde kullanılan çalıntı motor, kask ve silahlar ile birlikte ele geçirildi.

Polis ekipleri tarafından yapılan aramalarda, 8 adet ruhsatsız tabanca, 1 adet AK 47 uzun namlulu silah, 3 adet otomatik tabanca, 1 adet çalıntı motor, 2 adet çelik yelek ve muhtelif miktarda satışa hazır hale getirilmiş uyuşturucu madde bulunduğu belirtildi.

‘Milletin duaları sizinle’

Operasyonlarda görev alan polis ekipleri, başarılı operasyonlarıyla öne çıktı. İçişleri Bakanı Yerlikaya, "Operasyonları gerçekleştiren Kahraman Polislerimizi tebrik ediyorum. Allah ayağınıza taş değmesin. Milletimizin duası sizinle" diyerek polislerin başarısını takdir etti.

Yorumlar (0)