Ukraynalı askerden sınırda unutulmayacak evlilik teklifi

Ukraynalı bir asker, kontrol noktasında denetim yapılırken sevgilisine evlenme teklifi etti. O anlar, diğer askerler tarafından kayda alındı ve internet üzerinden tüm dünyaya servis edildi. Savaşın ortasında yaşanan romantik evlilik teklifi, internet dünyasında büyük beğeni topladı.

DÜNYA 08.03.2022, 08:24 08.03.2022, 17:47
Ukraynalı askerden sınırda unutulmayacak evlilik teklifi

Rusya’nın Ukrayna’ya saldırılarının ikinci haftası dolmak üzereyken Rus askerleri hava ve kara bombardımanına devam ediyor. Kiev’e büyük oranda yaklaşan, pek çok yerleşim yerini bombalayarak yaşanmayacak hale getiren, şimdiye kadar yüzlerce insanın ölümüne ve yaralanmasına sebep olurken bir milyondan fazla insanın da Ukrayna dışında mülteci olarak yaşamasına neden olan Rusya’nın işgali artarak sürüyor. Öte yandan savaş meydanında insanların içlerini ısıtan renkli görüntüler de oluşuyor.



Savaşta gelen evlilik telifi duygulandırdı

Ukrayna askerleri sınır kontrol noktalarında güvenlik önlemlerini en üst düzeyde tutarken yüzlerce asker de sınırda bulunuyor. Bu evlilik teklifi hikayesinde ise bir grup askerin bir aracı çevirdiği ve içindekileri dışarı çıkartarak üst araması yaptığı görülüyor. O arama sırasında bir asker, arkası dönük olan sevgilisinin önünde diz çöküyor. Sevgilisi ise arkasını döndüğünde sevdiği erkek, yüzük ve çiçekle karşılaşıyor. O anlar, Ukraynalı bir asker tarafından kayıt altına alındı ve internet üzerinden tüm dünyaya servis edildi. Savaş sebebiyle halihazırda duygu yüklü anlar yaşanan ülkede gözyaşları bu kez mutluluktan aktı.




Yorumlar (0)