Teksas'ta silahlı saldırı

ABD'nin Teksas eyaletinin Greenville kentindeki üniversitedeki mezunlar partisinde silahlı saldırı düzenlendi. Saldırıda çok sayıda yaralı ve ölü olduğu belirtiliyor. Saldırganın kimliği ise henüz bilinmiyor.

DÜNYA 27.10.2019, 11:43 27.10.2019, 11:58
Teksas'ta silahlı saldırı

ABD'nin Teksas eyaletinde bir üniversitede silahlı saldırı düzenlendiği bildirildi. Dallas Morning News gazetesinde yer alan haberde, Greenville kentindeki Texas A&M Üniversitesinde düzenlenen mezunlar partisindeki silahlı saldırıda çok sayıda ölü ve yaralı olduğu bildirildi.

Olay, henüz yetkili makamlar tarafından doğrulanmazken bazı sosyal medya platformlarında bir parti salonunda etrafta silahla yaralanmış kişilerin olduğu görüntüler yayımlandı.

Bölgedeki yerel yayın yapan bir televizyon kanalı muhabiri Jason Whitely, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, Teksas A&M Üniversitesi kampüsünde düzenlenen saldırıda en az iki kişinin hayatını kaybettiğini, 10'dan fazla yaralı olduğunu aktardı.

Saldırıda otomatik silah kullanıldığının düşünüldüğünü söyleyen Whitely, saldırının sebebinin ne olduğunun bilinmediği ifade etti.

Olay yerine ambulans ve polis ekipleri sevk edildi. Silahlı saldırganın kim olduğu ve yakalanıp yakalanmadığı henüz bilinmiyor.

Yorumlar (0)