Kylie Jenner’dan anlamlı hareket: 500 bin dolar bağışladı!

Ünlü model Kylie Jenner’dan anlamlı bir hareket geldi. Jenner, kanser tedavisi gören çocuklar için 500 bin dolarlık bağışta bulundu. Zengin ünlüler arasında bulunan Jenner, Nashville’de bulunan hastaneye çocuklar için yeni bir salon yapılması için de bağış yaptı.

DÜNYA 01.04.2021, 16:30 02.04.2021, 09:29
Kylie Jenner’dan anlamlı hareket: 500 bin dolar bağışladı!

Televizyon ünlüsü ve model Kylie Jenner, anlamlı bir bağışa imza attı. Bir makyaj markasının da sahibi olan Jenner, kanser tedavisi gören çocuklar için rekor bir bağış yaptı. 23 yaşındaki ünlü yıldız yaklaşık 500 bin dolarlık bağışı, Nashville’de bulunan Monroe Carell Jr. Çocuk Hastanesi için yaptı.

Kanseri yenen arkadaşı Harry Hudson’un onuru için yapacak

Hatanede kanserli çocuklar için yeni bir salon inşa etmeyi planlayan hastane, desteği Kylie Jenner’dan buldu. Bu bağışla beraber rock dünyasının sevilen isimleri Roger Daltrey ve Pete Townshend’in kurduğu Teen Cancer America adındaki yardım kuruluşunun da bağı birleşecek. Böylece hastanede salon yapılacak ve salon, Jenner’ın kanser olan yakın arkadaşı Harry Hudson onuruna yapılmış olacak.

Jenner’ın arkadaşı olan Harry Hudson’un, Kardashian-Jenner ailesiyle de yakın arkadaşlığı bulunuyor. 2013 yılında lenfoma kanser, teşhisi konulan Hudson, tedaviye beraber kanseri de yenmişti.

Yorumlar (0)