Kolombiya’daki yayında korkutan anlar: Neye uğradığını şaşırdı!

Kolombiya’da yayın yapan bir televizyon programında, korkutan anlar yaşandı. 6 kişinin bir masada sıralandığı programda, stüdyoda bulunan dev ekranlardan bir tanesi, en sonda oturan konuğun üzerine düştü.

DÜNYA 11.03.2021, 16:28 12.03.2021, 11:07
Kolombiya’daki yayında korkutan anlar: Neye uğradığını şaşırdı!

Canlı yayında korkutucu anlar yaşandı, ölümün eşiğinden döndü! Kolombiya’da bir televizyon kanalında canlı yayın programı yapıldı. 6 kişinin bir masada oturduğu stüdyoda talihsizlik, en sonda oturan konuğun başına geldi. Stüdyoda bulunan dev ekran, konuğun üzerine düştü. Neye uğradığını şaşıran konuk, ölümün eşiğinden döndü.

Yerşnden kıpırdayamadı

Bir televizyonda yayınlanan ve günlük bir şekilde Kolombiyalı izleyicilerle buluşan spor programında, kritik bir durum yaşandı. Programın çekildiği stüdyoda duvara sabitlenmiş bir şekilde duran dev televizyon ekranı, yayın sırasında stüdyoda olan bir konuğun üzerine düştü. Ciddi bir tehlike atlatan konuk, o anlarda yerinden kıpırdayamadı.

Sağlık durumu iyi olarak açıklandı

Neye uğradığını şaşıran programın sunucusu ise kilitlendi kaldı. Üzerine ekran düşen konuğun ise sağlık durumu hakkında iyi olduğu belirtilen bir açıklama yapıldı.

Yorumlar (0)