İngiliz Kraliyet Ailesi’nde sular durulmuyor: Prens Harry, özür bekliyor!

Prens Harry ve Meghan Markle ile İngiliz Kraliyet Ailesi arasındaki gerilimde sular durulmuyor. Çiftin Oprah Winfrey’e verdiği röportajın ardından sesi soluğu çıkmadı. İngiliz basınında yer alan haberlere göre Prens Harry, yaşananlardan dolayı ailesinin eşinden özür dilemesini bekliyor.

DÜNYA 07.04.2021, 15:04 08.04.2021, 12:19
İngiliz Kraliyet Ailesi’nde sular durulmuyor: Prens Harry, özür bekliyor!

İngiliz Kraliyet Ailesi’nden ayrılarak Amerika’ya yerleşen ve yaşadıklarıyla gündemden düşmeyen Prens Harry ve Meghan Markle cephesinde, yeni gelişmeler yaşanıyor. Oprah Winfrey’e verdiği röportajdan bu yana sesleri solukları çıkmayan çift hakkında ciddi iddialar ortaya çıkmayı sürdürüyor. İngiliz basınında yer alan haberlere göre, yaşananların ortaya çıkmasının ardından Prens Harry’nin bir beklentisi var.

Prens Harry, ailesinin özür dilemesini bekliyor

Ailesinin, eşi Meghan Markle’a olan davranışları nedeniyle Prens Harry, ailesinden özür dilemelerini bekliyor. Prens Harry’nin bu konuda geri adım atmaya niyeti bulunmazken, ağabeyi William ve babası Charles arasındaki ilişkinin de röportajdan sonra oldukça kötüleştiği gelen bilgiler arasında. Bu gerilim konusunda ailenin hiçbir üyesinin, geri adım atmaya niyeti bulunmuyor.  

Yaşadığı ırkçılığı itiraf etmişti

Prens Harry, İngiliz Kraliyet Ailesi’ne ikinci torunu verecek olan eşi Meghan Markle'a olan davranışları yüzünden özür bekliyor. Konu hakkında ailede yaşananları değerlendiren uzmanlar, özür beklentisinin yer aldığını basınla paylaştılar. Hatırlanacağı üzere çift Oprah Winfrey röportajında, aile tarafından Meghan Markle'ın uğradığı ırkçılığı doğrular nitelikte konuşmuştu.

Yorumlar (0)