Redmi Note 8 Pro Terminator Edition sürümü ile geliyor

Geçtiğimiz aylarda tanıtılan Xiaomi Redmi Note 8, Terminator Edition sürümünü kullanıcılara sunmaya hazırlanıyor.

BİLİM-TEKNOLOJİ 27.10.2019, 17:00
Redmi Note 8 Pro Terminator Edition sürümü ile geliyor

Ağustos’da duyurulan fiyat performans ürünü Redmi Note 8 Pro, World of Warcraft Edition modelinden sonra yeni bir modele daha geçiyor. Redmi Note 8 Pro kullanıcıların karşısına Terminator Edition sürümüyle gelmeye hazırlanıyor.

Geçtiğimiz Ağustos ayının sonunda tanıtımı yapılan Redmi Note 8 Pro dikkatleri üzerine çekmişti. Hemen ardından World of Warcraft Edition olarak daha farklı bir sürümle karşımıza çıkmıştı. Yakın bir zaman içerisinde Türkiye’de satışları başlayan cihazın yeni sürümü Terminatör: Dark Fade Edition satışa çıkmaya hazırlanıyor.

Sene başında Xiaomi, X-Men: Dark Phoneix filmi için 20th Century Fox stüdyolarıyla birlikte ortaklaşa özel bir Redmi Note 7’yi kullanıcılarla paylaşmıştı. Şimdi de Note 8 Pro için Terminator: Dark Fate filmi ile bir ortaklığa girecek.

Xiaomi’nin yeni ürünü Dark Fade Edition 29 Ekim tarihinde İspanya’da satışa sunulacak. İspanya online mağazasında ilk gün 249 euro yerine 229 euro fiyat etiketiyle satışa sunulacak telefon için benzer bir indirimin Türkiye’de yapılıp yapılmayacağı henüz bilinmiyor.

Yorumlar (1)
Nuri 5 yıl önce
Herşeyden önce telefon on numara şarj olsun oyun olsun en ufak bir sıkıntısı yok
Arayüz diğerlerine alışkın olduğumuz için ilk başlarda yadırgadım
Tek sorun yada ben bulamadım
Twitter ve Facebook bildirimlerinde ses yok
Sadece ekrana düşüyor