Uludağ'dan içinizi ısıtacak manzaralar...

Türkiye'nin en önemli kış turizm merkezlerinden Uludağ'a henüz kar düşmedi. Sonbahar mevsiminin son günleri yaşanırken, Uludağ'da doyumsuz manzaralar ortaya çıkmaya başladı.

YAŞAM 17.11.2019, 15:03
Uludağ'dan içinizi ısıtacak manzaralar...

Bursa sınırları içerisinde 9 bin 62 hektar ormanlık alana sahip olan turizm merkezi Uludağ, özellikle kış aylarında kayak merkezleri, doğal yapısı, sosyal tesis ve konaklama imkânlarıyla vatandaşlar tarafından yoğun ilgi görüyor. 

Milli Park olarak 1961 yılında koruma altına alınan, meşe türleri, çam türleri, kestane, ceviz, kavak, fındık, gürgen, çınar, Uludağ köknarı ve Batı Karadeniz köknarı gibi ağaçları bünyesinde barındıran ve geçen sezona göre kar yağışının geciktiği Uludağ'da, sonbaharın son günleri yaşanırken muhteşem manzaralar ortaya çıktı. 

Ağaçların tüm güzelliğini gözler önüne serdiği turizm merkezi, sarı ve yeşilin çeşitli tonlarına büründü.

Yerli ve yabancı turistler tarafından kış aylarında yoğun talep gören Uludağ, sonbaharda da doğal güzellikleri ve doyumsuz manzarasıyla ilgi çekmeyi başarıyor. 

Sarı, yeşil ve kahverenginin tonlarına sahip olan ağaçlar arasında fotoğraf çektirmek isteyenler de ünlü turizm merkezinin yolunu tutuyor.

Yorumlar (0)