Türkiye'de bedava yedi içti, bir de dalga geçti!

Mayıs ayında Kuşadası'ndaki 5 yıldızlı bir otelde tatil yapan 39 yaşındaki Roxanne Balciunas, otele ait eski "her şey dahil" bilekliğini bulunca temmuz ayında bir kez daha geldi. Eski bileklik sayesinde 2 oğluyla birlikte otelin ücretsiz imkanlarından yararlanan Balciunas, "Farkına varacaklar diye endişelenmiştim. Tatil çok heyecanlıydı. Bedava yedik ve içtik." dedi. Kadının TikTok'ta yaptığı paylaşım tepki çekti.

YAŞAM 19.07.2023, 15:01 Hakan Öksüz
Türkiye'de bedava yedi içti, bir de dalga geçti!

Roxanne Balciunas (39), ailesiyle birlikte mayıs ayında Türkiye'ye geldi. İngiltere'nin Sheffield şehrinden tatil için Kuşadası'na gelen Balciunas, 5 yıldızlı bir otelde konakladı. Seyahat çantasında tesise ait eski bir "her şey dahil" bilekliğini bulan kadının aklına şeytani bir fikir geldi.

3 çocuğuyla bedava imkanlardan yararlandı

Bilekliği kullanarak otelin tüm imkanlarından ücretsiz olarak yararlanmayı planlayan Roxanne Balciunas, 7 Temmuz'da bir kez daha Kuşadası'na geldi. Otele uzaklığı 10 dakika olan ucuz bir dairede 6 ve 13 yaşındaki iki çocuğuyla konaklayan Balciunas, tarihi geçmiş bileklikleri kullanarak otele gizlice girdi.

"Anneme sürpriz yaptık"

Üç kişilik ailenin, otelin havuzunda ücretsiz yiyecekleri ve dondurmaları yerken çekilen görüntülerinin paylaşılması tartışmalara yol açtı. 12 Temmuz'da yaptığı şeyleri TikTok hesabından paylaşan 39 yaşındaki kadın, otelde kalan annesine sürpriz yapmak amacıyla geldiğini ve 4 gün boyunca ücretsiz hizmetlerin tadını çıkardığını belirtti.

"Bana hırsız diyenleri umursamıyorum, tatilin tadını çıkardım"

Kendisine "hırsız" diyenleri önemsemediğini söyleyen Balciunas, "Dört ve beş yıldızlı oteller haricinde konaklamıyorum. Annemi bu otele yönlendirmiştim çünkü hizmetten memnundum. Bileklikleri çantamda bulunca sevindim. önceleri çocuklara 'bedava yiyeceklerini yiyeceğiz' diye şaka yapıyordum. Bileklikleri kontrol etmediler. Oğluma bunu çok komik buluyordu. Yediğimiz ve içtiğimiz şeylerin bedava olduğunu söylüyorduk sürekli." ifadelerini kullandı.

"Bu şekilde tatil daha heyecanlı geçti"

Otelin imkanlarından faydalandıkları için tatilin daha heyecanlı geçtiğini vurgulayan Balcinunas, "Para ödediğim tatilden daha fazla yedim sanırım. Mayıs ayında da aynı renk 'her şey dahil' bilekliği kullanılmıştı. Dönem dönem farklı renkler kullanılıyor. Aynı rengin denk gelmesi de bizim şansımız." dedi.

Öven kadar hırsızlıkla suçlayan da var

Söz konusu otelden bu paylaşımların ardından herhangi bir yorum gelmedi. Bazı sosyal medya kullanıcıları, Roxanne Balciunas'ı hırsızlıkla suçladı. Bazıları ise cesaretinden dolayı övdü.

Yorumlar (0)