Temizlik işçisi dans eşliğinde sokakların tozunu atıyor!

Aksaray'da bir taraftan sokakları süpürürken bir taraftan da müzik eşliğinde dans eden temizlik işçisi Hamit Karakaya, sosyal medyada gündem oldu. Çalışırken müzik dinleyerek dans etmenin stresini azalttığını kaydeden Karakaya, "İşimi düzgünce yapıp evime giderim. Beni görenler balkonlardan el sallayarak selam veriyor." dedi.

YAŞAM 01.08.2022, 11:09 02.08.2022, 08:59 Hakan Öksüz
Temizlik işçisi dans eşliğinde sokakların tozunu atıyor!

Aksaray'da belediyede çalışan bir temizlik işçisinin dansı, sosyal medyanın gündemine yerleşti. "Ne yaparsan yap, aşk ile yap." mottosunu hayatına uyarlayan temizlik işçisi Hamit Karakaya, çalışırken bir taraftan da eğlenmeyi ihmâl etmiyor. Çalışmayı eğlenceli hale getirmek için dans ettiğini belirten Karakaya, vatandaşların şaşkın bakışlarına aldırmıyor.

"Stresten kurtulmak için eğlenin"

Aksaray Belediyesi'nde çalışan Hamit Karakaya, sosyal medyada gündem olan dansıyla ilgili konuştu. Stresten kurtulmak için çalışırken eğlenmek gerektiğini kaydeden Karakaya, "Müzik ve dans, hayatımda büyük yer kaplıyor. Herkese böyle çalışmayı tavsiye ediyorum." dedi.

"İşimi düzgünce yapıyorum"

Müzik eşliğinde dans ederken sinir ve stresten arındığını belirten Karakaya, "İşim düzgün yapıyorum. Hiç kimseyi kırmadan her gün tertemiz çalışıyorum. Çalışırken müzik eşliğinde dans ederek stres atıyorum. Bu şekilde çalışmak beni hızlandırıyor. Müzik dinlerken kimseyi rahatsız etmemeye çalışıyorum. Çalışırken bir taraftan da oynuyorum, evime helal kazanç götürüyorum." ifadelerini kullandı.

"Balkonlara çıkıp el sallıyorlar"

Kendisini dans ederken gören çocukların neşelendiğini kaydeden Hamit Karakaya, "Balkonlara çıkanlar bana el sallıyor. Hem mahalleliyi hem arkadaşlarımı hem de kendimi eğlendiriyorum. Stresten uzak durmak istiyorsanız, çalışırken bile neşenizi kaybetmemeniz gerekiyor. Müzikle kendimi dış dünyaya kapatarak işime odaklanıyorum." diye konuştu.

Yorumlar (0)