Banu Alkan dünya evine giriyor! Tarih belirlendi

Yakın bir zamanda nişanlanan Banu Alkan, iş insanı Kemal Yıldız’la dünya evine girmek için gün sayıyor.

MAGAZİN 01.08.2022, 11:20 02.08.2022, 09:00
Banu Alkan dünya evine giriyor! Tarih belirlendi

64 yaşındaki Yeşilçam’ın Afrodit isimli tanınmış oyuncusu Banu Alkan, geçtiğimiz günlerde Türk iş insanı Kemal Yıldız ile nişanlandığını açıklamıştı. Bu olay sonrasında birçok kişi Kemal Yıldız’ın kim olduğunu merak etmeye başladı. Ses sanatçısı Onur Akay ise bu soruların yanıtlarını detaylarıyla açıkladı. Akay, Afrodit’in sevgilisi iş insanı Kemal Yıldız’ın ne işle uğraştığını, kaç yaşında olduğunu, düğün gününü ve saati ile ilgili ayrıntıları açıkladı.

İlk görüşte aşık oldu

Onur Akay, Banu Alkan’ın geçtiğimiz günlerde nişan yaptığı kişinin 44 yaşında olduğunu ifade ederek, “Banu Alkan şu günlerde çok büyük bir aşka yelken açtı. Kendisinden tam olarak 20 yaş küçük yani 44 yaşındaki bir iş insanı ile birlikte. Bu kişi de Kemal Yıldız. İstanbul’da bir mekanda tanışma fırsatı buldular. O günün akşamında Kemal Yıldız, Banu Alkan’ın yanına gidiyor ve oturmak istiyor. Sonrasında da Banu abla oturmasına izin veriyor. 1.98 boyunda olan yakışıklı ve genç erkeğe dönüp baktığında, George Clooney’e benzetiyor ve ilk anda aşık oluyor” dedi.

Kuyumcular kapanırken yetiştiler

Nişanlanma aşamasını anlatan Akay, “3 gün kadar bir süre geçtikten sonra Kemal Yıldız Hollanda’ya gidiyor. Burada bir kez daha Düsseldorf’da görüşme fırsatı buluyorlar. Daha sonra biraz ayrı kalınca Banu Alkan buna dayanamıyor ve Hollanda’ya gidiyor. O gün kuyumcular tam kapanmak üzereyken hızla gidiyorlar. Yıldız buradan Banu Alkan için nişan yüzüğü alıyor. Daha sonrasında çiftimiz Hollanda’da bir kuyumcuda yüzük takmış oluyor.

Kemal Yıldız, bir defa evlenmiş ve boşanmıştır. Bir kız çocuğu var. Baba tarafı da Mersinli. Anne tarafı da Samsunlu. Fakat Yıldız, Hollanda da doğup büyümüş ve iyi bir eğitim almış” dedi.

Gelinliği Melania Trump’tan esinlenilecek

Evlilik tarihi ile ilgili bilgi veren Akay, “Çiftimiz eylül ayının ikinci haftasında Fransa Konsolosluğu’nda nikahını kıydıracak. Daha sonrada Fransa’da yer alan tarihi bir alanda ve çok özel davetlilerin bulunacağı bir düğünle evlenecekler. Banu Alkan’ın gelinliği ise şimdiden sipariş edildi. Banu Akan, Donald Trump’ın eşi Melania Trump’un evlendiği sırada giydiği gelinliğin benzerinden diktiriyor" şeklinde ifade etti.

Yorumlar (0)