Süt banyosu yapanlar serbest bırakıldı!

Konya'da süt banyosu yaparken görüntüleri ortaya çıkan ve cezaevine konan Emre Sayar ile söz konusu görüntüleri çeken Uğur Turgut serbest bırakıldı. 

YAŞAM 12.11.2020, 12:20 13.11.2020, 15:36
Süt banyosu yapanlar serbest bırakıldı!

Konya'da bulunan bir süt toplama merkezinde skandal görüntüler ortaya çıkmıştı. Emre Sayar'ın kazana girerek süt banyosu yaptığı anlara dair görüntüler sosyal medya platformlarında büyük tepki çekmişti.

Bunun üzerine Konya İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından olaya ilişkin tahkikat başlatılmış, denetime giden ekipler firmanın faaliyet göstermesini yasaklamış, görüntülerde yer alan Emre Sayar ile söz konusu görüntüleri kayıt altına alan depo görevlisi Uğur Turgut gözaltına alındıktan sonra cezaevine yerleştirilmişti. 

Alınan bilgiye göre, zanlılar serbest bırakıldı. Olayın yaşandığı firmaya ise 13 bin 934 TL'lik ceza kesildi. 

Emre Turgut ile Uğur Sayar, konuya ilişkin verdikleri ifadelerde, kazanın içerisindeki maddenin süt olmadığını, yalnızca sıcak su ve dezenfektanın yer aldığını iddia ettiler. 

4'üncü Sulh Ceza Hâkimliği tarafından 6 Kasım 2020'de tutuklanan zanlılar, 5 gün sonra tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldılar.

Diğer yandan, Konya İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ve Cumhuriyet Savcılığının süt banyosu kepazeliğinin yaşandığı firmaya yönelik denetimlerinin devam ettiği aktarıldı.

Yorumlar (0)