Skandal görüntü: Süt fabrikasında banyo yaptı!

Konya'da bulunan süt fabrikasında bir kişinin süt banyosu yaptığı ortaya çıktı. Söz konusu görüntüler sert tepki çekti. 

YAŞAM 05.11.2020, 15:40 05.11.2020, 16:27
Skandal görüntü: Süt fabrikasında banyo yaptı!

Akılalmaz görüntüler Konya'da bulunan bir süt fabrikasından geldi. 

Uğur Turgut adındaki bir TikTok kullanıcısının söz konusu görüntülerde yer aldığı fark edildi.

Benefit Süt Toplama Merkezi'nde çalıştığı öğrenilen Uğur Turgut'un süt fabrikasında bir video çektiği ortaya çıktı.

Uğur Turgut'un söz konusu videoda kazana girdiği ve süt banyosu yaptığı görüldü. Bu da yetmezmiş gibi utanmadan süt banyosu yaptığı anlara dair görüntüleri kendisi paylaştı. 

Videonun Kemal Sunal'ın canlandırdığı "Marmara Kamil" replikleri ile paylaşıldığı fark edildi. Uğur Turgut'un, sütle dolu kazana çırılçıplak girdiği anlaşıldı. 

Bu görüntülere sosyal medya platformlarında sert tepki gösterildi. 

"Ekipler harekete geçti"

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından konuya ilişkin yapılan açıklamada, Konya'da bulunan bir süt fabrikasında çekildiği iddia edilen ve kamu sağlığı ile gıda güvenliğini yok sayan eylem nedeniyle bakanlık ekiplerinin işletmeye gönderildiği ve son duruma ilişkin bilgilerin verileceği aktarıldı. 

"İş akdi feshedildi"

Bir açıklama da Benefit Hayvancılık'tan geldi. Söz konusu açıklamada, Uğur Turgut'un bu görüntüleri kurumu bilgisi olmadan çekip TikTok üzerinden paylaştığı, bu eylemi Benefit Hayvancılık'ı itibarsızlaştırmak amacıyla gerçekleştirdiği ifade edildi.

Kazanda süt banyosu yapıldığı anlara dair görüntülerin Benefit Hayvancılık'ı da üzdüğüne dikkat çekilen açıklamada, söz konusu eylemin hiçbir şekilde kabul edilemeyeceği belirtildi.

Açıklamada, Uğur Turgut'un iş akdinin feshedildiği ve kendisi hakkında gereken kanuni işlemlerin ve incelemelerin başlatıldığı duyuruldu.

Yorumlar (0)