Şırnak polisi ile çocuklar arasında eğlenceli kartopu savaşı!

Merkezinde yoğun bir şekilde üç gündür süren kar yapışı nedeniyle zor günler yaşayan Şırnak’ta, haftanın başı eğlenceli başladı. Cumhuriyet Mahallesi'nde devriye atan trafik polisleri ile mahalledeki çocuklar arasında kartopu savaşı yaşandı. O anın görüntüleri, izleyenleri oldukça mutlu etti.

YAŞAM 22.02.2021, 10:33 22.02.2021, 10:43
Şırnak polisi ile çocuklar arasında eğlenceli kartopu savaşı!

Üç gündür yoğun kar yağışı altındaki Şırnak’tan, keyif aldırıcı görüntüler geldi. Kentte hayatı felç eden ve trafiği aksatan yoğun kar yağışı, çocuklar için ise eğlence anları yaşattı. Aileleriyle beraber sokaklarda kartop savaşı yapan çocukların eğlencesine, devriyede olan polis ekipleri de dahil oldu.  

Polis ve çocuklar çok eğlendi

Şırnak’ın Cumhuriyet Mahallesi'nde devriye gezen trafik polisleri, kentte yoğun bir şekilde etkisini gösteren kar yağışı karşısında keyif yapan çocuklara dahil oldular. Karşılıklı oynanan kartopu savaşı, çocuklar ile polisler arasında renkli görüntüler oluşturdu. Çocuklar tarafından yoğun kartoplarının hedefi olan ve savaşı kaybeden polisler, çocukları tebrik ettiler. Teşekkür edip ‘ iyi eğlenceler’ dileğinde bulunan trafik polisleri, görevlerinin başına döndüler.
 

Sosyal medyada paylaşım rekoru kırdı

Sosyal medyada paylaşım rekoru kıran görüntüler, izleyenlerin yüzünü gülümsetti. Video; Emniyet Genel Müdürlüğü, Şırnak İl Emniyet Müdürlüğü ve Şırnak Valisi Ali Hamza Pehlivan olmak üzere çok sayıda sosyal medya hesabında paylaşıldı. Şırnak Cumhuriyet Mahallesi'nde korona virüs tedbirleri kapsamında uygulanan sokağa çıkma kısıtlaması sırasında çekilen görüntüler, Emniyet Genel Müdürlüğü'nün sosyal medya hesabında "Çocuklara karşı tabii ki kaybettik" ifadeleri ile takipçilere paylaşıldı.

Yorumlar (0)