Sevgilisinin boğazını keserek katleden sanık: "Psikolojim bozuk"

İzmir'de üç çocuk annesi olan sevgilisini boğazını keserek katlettiği öne sürüklen şahıs, yargılandığı duruşmada psikolojisinin bozuk olduğunu iddia ederek, pişman olduğunu ifade etti.

YAŞAM 20.09.2021, 22:32 21.09.2021, 15:12
Sevgilisinin boğazını keserek katleden sanık: "Psikolojim bozuk"

İzmir'e bağlı Gaziemir ilçesinde geçtiğimiz 3 Temmuz tarihinde meydana gelen olayda üç çocuk annesi Sevda Çelemoğlu (33), iddiaya göre, sevgilisi olan Soner Ç. tarafından boğazı kesilerek feci şekilde katledildi. Olayın ardından tutuklanan Soner Ç. hakkında 'kasten öldürme' suçlamasıyla dava açıldı. 

"Psikolojim bozuktu, pişmanım"

İzmir 16'ıncı Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen ilk duruşmaya tutuklu sanık Soner Ç., SEGBİS (Sesli ve Görüntülü Bilişim Sistemi) ile tutuklu bulunduğu cezaevinden katılırken, Sevda Çelemoğlu’nun acılı ailesi ile taraf avukatları ise mahkeme salonunda hazır bulundu. Mahkemede ifadesi alınan Soner Ç., psikolojik problemleri olduğunu öne sürerek, olaydan dolayı pişman olduğunu dile getirdi.

Acılı baba Adem Çelemoğlu ise kızının Soner Ç. tarafından tehdit edildiğini belirtti.

Duruşma ertelendi

Mahkeme heyeti, Soner Ç.'nin tutukluluk halinin sürmesi yönünde karar vererek, HTS kayıtları ile cep telefonunda suça ilişkin delillerin araştırılmasını talep etti ve duruşmayı ileri bir tarihe erteledi.

Yorumlar (0)