Bitmeyen tatil: 3,5 milyar liralık yatla 3 aydır Bodrum'da

Rus milyarder Andrei Skoch, 400 milyon dolar (3,5 milyar lira) değer biçilen yatı 'Madame Gu' ile üç aydır Bodrum’da tatil yapıyor. 'Mavi saray' olarak da isimlendirilen mega yatın kış boyunca Salih Adası'na demir attığı, üç aydır ise Rus milyarderin tatil yaptığı belirtildi.

YAŞAM 20.09.2021, 23:08
Bitmeyen tatil: 3,5 milyar liralık yatla 3 aydır Bodrum'da

Rus milyarder Andrei Skoch, milyar liralık yatı 'Madame Gu' ile Bodrum koylarını geziyor. Neredeyse Bodrum’un bütün koylarında demir atan yat, en son Göltürkbükü’nde demirlerken görüntülendi.

Rus iş insanı Skoch, eşi Elana ile birlikte jet ski binerken görüntülendi. İki koruma botu ise yatın etrafında adeta kuş uçurtmadı. Çift denize de girip, Bodrum’un serin sularının keyfini çıkardı. 

Mavi saray

Yaklaşık olarak 3,5 milyar lira değer biçilen 100 metrelik 'Madame Gu' adlı yatın içerisinde yok yok. 6 kabinli 18 kişilik yatın içerisi ise adeta mini bir saray gibi. Bir helikopter pisti de bulunan yatta, spor salonu, jakuziler, çalışma odası, eğlence merkezi, asansör, sauna, restoranlar, jet skiler, buhar odası ve alt bölümünde ise iki aracın sığacağı büyüklükte bir garaj bulunuyor.

Diğer yandan, birçok ultra lüks yatın ilçede boy göstermesi ise dikkatlerden kaçmadı. Milyon dolarlık yatlar tüm ihtişamlarıyla göz kamaştırıyor.























Yorumlar (0)