Şanlıurfa’dan yürek yakan haber: 2 asker şehit düştü

Şanlıurfa’da dün PKK’lı teröristler tarafından gerçekleştirilen havan tacizi sonucu ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan 2 Mehmetçik, tüm müdahalelere rağmen yaşama tutunamayarak şehit düştü. 

YAŞAM 17.08.2022, 11:11 17.08.2022, 17:57
Şanlıurfa’dan yürek yakan haber: 2 asker şehit düştü

PKK’lı teröristler, dün öğle saatlerinde Birecik bölgesine havan saldırısında bulundu. Saldırı sonucu Topçu Uzman Çavuş Uğurcan Cirnooğlu şehit olurken, 4 asker ise yaralı olarak çevre hastanelere kaldırıldı. Yaralı 2 askerden daha bugün acı haber geldi. Mehmetçiklerin, hastanedeki tüm müdahalelere rağmen şehit düştüğü açıklandı. Şehit olan askerden birinin Topçu Sözleşmeli Er Enes Gazi Özdemir olduğu duyuruldu.  

İlk şehit haberinin ardından MSB’den açıklama geldi

Bugün şehit düştüğü duyurulan ilk asker olan Topçu Sözleşmeli Er Enes Gazi Özdemir için bir mesaj yayımlayan Milli Savunma Bakanlığı, “Şanlıurfa Birecik hududunda, 16 Ağustos 2022 tarihinde PKK’lı teröristler tarafından düzenlenen havan tacizi sonucu yaralı olarak hastaneye kaldırılan kahraman silah arkadaşımız Topçu Sözleşmeli Er Enes Gazi Özdemir, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamamış ve şehit düşmüştür. Bizleri derin bir üzüntüye boğan bu acı olayda yaşamını yitiren aziz şehidimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine, asil milletimize ve Türk Silahlı Kuvvetleri’mize sabırlar dileriz” denildi.

Yorumlar (0)